Dukla v sobotu na Kladně hrát nebude, Jihlavští vyhověli žádosti Rytířů o změnu termínu

29.09.2020 / KLUB

Sobotní zápas Dukly na horkém kladenském ledě se neuskuteční. Rytíři totiž požádali vedení Jihlavy o odložení zápasu na pozdější termín vzhledem k aktuální situaci a omezení návštěvnosti na 1000 diváků. O atraktivní zápas je totiž velký zájem a kapacita tisíc lidí by byla již nyní vyprodána. To by pocítili i jihlavští fanoušci, kteří by nedostali žádné vstupenky. Předběžně domluvený nový termín je v sobotu 7.11.2020 od 16:00.

„V úterý krátce po poledni mě kontaktovali zástupci Rytířů Kladno s žádostí o přeložení termínu zápasu. O utkání Kladno – Dukla je totiž velký zájem a poptávka převyšuje kapacitu kladenského stadionu, která je, jak známo kvůli současným opatřením, snížena na 1000 diváků. Hokej se hraje hlavně pro fanoušky, proto jsme se Kladnu rozhodli vyjít vstříc. I když samozřejmě nevíme, jaká bude situace třeba za měsíc,“ říká jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

„Kladnu jsme vyhověli i s ohledem na fanoušky Dukly. Po komunikaci s marketingovým úsekem Rytířů víme, že utkání Kladno – Jihlava by bylo již nyní vyprodané a domácí tým by tím pádem nemohl našim fanouškům poskytnout žádné vstupenky. Věříme, že v náhradním termínu už bude maximální povolená návštěvnost na stadionech vyšší a na atraktivní zápas se dostanou i jihlavští příznivci, kteří nám v Kladně vždy dokázali vytvořit výbornou atmosféru,“ dodává Tomáš Lysý z marketingového oddělení Dukly.