Vaření, hry, trénink nebo úpravy bytů. Hráči Dukly tráví nedobrovolnou pauzu různě

18.10.2020 / Tomáš Lysý

Zajímá Vás, co dělají hokejisté jihlavského A-týmu během přerušené soutěže, která se pravděpodobně rozběhne až v listopadu? Stačí se podívat na první část našeho článku! Řada jihlavských obránců by se rozhodně neztratila v jakékoliv kuchařské soutěži. Oblíbeným společníkem hokejistů jsou také domácí mazlíčci nebo různé herní konzole. Ve volném času se kluci věnují také svým drahým polovičkám, trénují, provádějí různé úpravy bytu, sledují filmy nebo opravují auto.

Vlastimil Bilčík

Vlasta Bilčík je známý jako pořádný tvrďák, který se kdykoliv postaví za spoluhráče a je mu jedno, kdo je na druhé straně. V postupové sezoně se Vlasta pustil do bitky i se známým rabijátem z KHL Joshem Grattonem. Jako vikingský válečník si tak samozřejně nemohl nechat ujít Oktagon MMA. A mezitím se podívá na televizi nebo na videa.

Foto: Vlastimil Bilčík

Jakub Černohorský

Mladý obránce na první branku za A-tým sice stále čeká, ale v přerušení poctivě trénuje, aby tuto bilanci zlomil. Vzhledem k dlouhé soutěžní pauze by z něj mohl snajpr jako Erik Karlsson, který je dle slov Kuby „výbornej“. A mezitím občas mrkne na oblíbený Netflix.

Foto: Jakub Černohorský

Tomáš Černý

Jihlavský obránce se zkušenostmi z KHL se pustil během pauzy do úprav bytu. Na stěně našel místo pro zarámované puzzle z 1111 dílků. Pokud by v jihlavské kabině probíhala soutěž Master Chef, mohl by se do ní Tom v pohodě přihlásit, protože pečení a vaření mu rozhodně nedělá problém. A také si najde čas na svého zvířecího mazlíčka.

Foto: Tomáš Černý

Filip Eliáš

O tom, že má Eli pořádného domácího mazlíčka, jste se mohli dozvědět na sociálních sítích nebo webu po výhře v Šumperku. Bernský salašnický pes Karel je sice ještě štěně, ale už nyní je jasné, jakých rozměrů toto majestátní plemeno dorůstá. Se svým páníčkem pravidelně vyhlíží lepší zítřky.

Foto: Filip Eliáš

Tomáš Fučík

Jihlavský gólman, který má v letošní sezoně bilanci čtyř výher a jedné porážky, v přestávce rozhodně nezahálí. Vedle přítelkyně jsou jeho společníkem různé pomůcky na cvičení. A když má „splněno“, zkusí si Fůča, jaké to být Lewisem Hamiltonem a řídit formuli 1.

Foto: Tomáš Fučík

Ondřej Chaloupek

Mladý gólman také během neplánovaného přerušení soutěže nezahálí. Společnost mu dělá třeba i rotoped, na kterém se udržuje ve formě. Ve volném času se pak Chali připravuje na to, až bude jednou v NHL chytat střely Austonu Matthewsovi.

Foto: Ondřej Chaloupek

Daniel Kolář

Kolda by mohl jít, stejně jako Tomáš Černý, do Master Chefa. A pokud by měli soutěžící předvést své umění na grilu, byl by Daniel jasným vítězem. Nevěříte? Při pohledu na jeho fotku s přítelkyní a grilovanými lahůdkami Vám určitě naběhne chuť!

Foto: Daniel Kolář

Daniel Krenželok

Šlapání na kole. Fyzičku si během nucené pauzy nechce nechat utéct ani obránce Daniel Krenželok. Ve volném času hraje Xbox s Tomášem Harkabusem nebo Matějem Zadražilem (samozřejmě online). Krenža také tráví volno i s přítelkyní a dalším čtyřnohým mazlíčkem.

Foto: Daniel Krenželok

Lukáš Mareš

Zručný i mimo led. To by se dalo říct o odchovanci jihlavského hokeje Lukáši Marešovi. Jestliže si mladý obránce na ledě nic nedělá třeba ze zkušeného Rostislava Martynka, potom pro něj není oprava auta žádným problémem!

Foto: Lukáš Mareš

Jan Strejček

Pokud pečlivě sledujete sociální sítě, zejména Instagram, určitě Vám nemohly uniknout dobroty, které pravidelně publikuje jihlavský obránce Jan Strejček na své stránce honzavkuchyni. Je tedy jasné, čím se Strejda jakožto budoucí vítěz Master Chefa během přerušené soutěže baví. Vítaným společníkem Honzy je i herní konzole.

Foto: Jan Strejček