Eshop a Fanshop nabízí novou kolekci zboží a suvenýrů Dukly Jihlava

31.10.2020 / Tomáš Lysý

Do Fanshopu a Eshopu Dukly Jihlava, který v průběhu letního období dostal nový moderní vzhled, přichází nová kolekce zboží. K dostání jsou samozřejmě (dle reakcí fanoušků) hodně vydařené nové dresy a minidresy pro aktuální sezonu. Koupit si můžete oblíbený snapback, mikinu, tričko s klasickým a alternativním logem, zimní kulich, klíčenky, tužky, dětské tričko nebo body pro miminko. Vedle nové kolekce je samozřejmě k dispozici i sortiment z předešlých sezon. Eshop najdete na tomto odkazu a po domluvě s provozovatelem je možné vyzvedávat objednávky i na Infocentru CZ LOKO Arény.

Dresy, minidresy

Samozřejmostí jsou nové sezonní dresy a minidresy. Žlutou variantu dresu najdete na tomto odkazu, červená varianta je zde. Dle vlastního přání si můžete vybrat jméno a číslo na dresu + velikost. Žlutý minidres je zde, červený minidres na tomto linku.

Trička

V Eshopu si můžete nakoupit i dvě nová trička. Červené tričko je s klasickým redesignovaným logem Dukly, černé triko nabízí provozovatel s alternatívním logem.

Klíčenky, tužky

Pokud nevíte, jakým drobným dárkem obdarovat své blízké (a třeba i fanoušky Dukly), může být vhodným předmětem klíčenka. Ve fanshopu je v klasické červenožluté barvě s klasickým logem nebo v černé verzi s logem JD. Další možností je i tužka v barvě černé nebo bílé.

Mikina, kulich, čepice

Pro nadcházející zimní období se určitě bude hodit teplé oblečení nebo doplněk. I tento sortiment najdete v dukláckém eshopu. Dobrým výběrem může výt koupě duklácké mikiny nebo oblíbeného červenožlutého zimního kulichu. Pokud kulich nepatří mezi váš oblíbený doplněk, může se hodit klasický snapback Dukly do každého ročního období.

Body

Provozovatel Eshopu a Fanshopu, firma SportsScouting, myslí také na nejmenší. Pokud Vás potkalo štěstí v podobě čerstvě narozeného děťátka, jistě se Vám bude hodit duklácké body.

Foto: SportsScouting