Fanoušci DUKLY dávají najevo, pro jaké barvy bije jejich srdce

13.03.2021 / Tomáš Lysý

V únoru hráče Dukly popoháněly za vítězstvím v CZ LOKO Aréně i slogany a fotografie fanoušků. Zaslané výtvory postupně plnily sedačky i zábradlí stadionu. „Během zápasu jsme si slogany nečetli, ale podvědomě pochopitelně vnímáme podporu veřejnosti, vážíme si jí a jsme za to moc rádi,“ komentuje výzdobu kapitán Josef Skořepa. Pokud máte nějaký nápad na slogan, kresbu nebo obrázek, rádi je přivítáme a vyzdobíme s nimi stadion. Posílejte je na e-mail soutez@hcdukla.cz a slogany pište přímo sem. Všechny vzkazy předáme v úterý před tréninkem do kabiny!

Všichni, kteří se chtějí zapojit do povzbuzení, mohou stále posílat fotografie a „bojovné“ slogany. Marketing Dukly bude i nadále umístěním do ochozů fanouškovské vzkazy hráčům předávat. „Po prvních zápasech, kdy se na fotografiích viděli fanoušci v rámci online přenosů, projevili zájem o získání plakátů po skončení sezóny. My jim velice rádi vyjdeme vstříc. Budou mít hodně netradiční vzpomínku na tento ročník,“ hlásí k fanouškovskému dění jednatel Dukly Bedřich Ščerban.

Kompletní fotogalerii Vašich nápadů umístěných na stadionu si můžete prohlédnout zde

Texty v rámci emailu a fotografie v příloze můžete i dále posílat na email: soutez@hcdukla.cz Fotografie musí mít odpovídající velikost, aby bylo možné potřebné zvětšení – minimálně 2MB. Autoři fans materiálů se o zveřejnění dozví ze sociálních sítí Dukly, maskota JDýho, nebo je přímo uvidí v on-line přenosech na hokejka.cz. „Hodně nás baví kreativita fandů. Slogany jsou super, fotografie mají nápad a jsou veselé. To, že jde někdo i do speciálních kreativních grafik je bomba. Děkujeme! Jedeme v tom společně a tímto za celou kabinu vyzývám, aby se přidalo co nejvíce lidí,“ říká a vyzývá fanoušky k dalším nápadům nejlepší střelec Dukly Jiří Fronk.

Foto: Nela Dittrichová (4x)