Hráčem prvního semifinále se stal Tomáš Havránek, rozhodly o tom Jeřáby Vysočina

04.04.2021 / KLUB

Hlavní partner pátečního utkání se Vsetínem byly firmy Jeřáby Vysočina + Andone s.r.o. Zástupce těchto společností Ing. Štěpán Pojer po nájezdovém dramatu rozhodl, že cenu pro nejlepšího hráče dostane Tomáš Havránek. Střelec rozhodujícího nájezdu si tak vychutná (po sezoně) lahodný mok a užije si další drobnosti.

Štěpán Pojer litoval, že není díky mimořádným opatřením možné před cenu přímo hráči po skončení zápasu, ale za podstatné označil výsledek a zdraví hráčů do dalších zápasů. „Zápas byl hodně vyrovnaný a jestli má někdo smysl pro drama, tak určitě klub Dukla,“ říkal zástupce firmy i s ohledem k nervydrásajícímu čtvrtfinále. „Ale vyhráli jsme, bylo to super, nádherný hokej, prostě skvělé. Děkuji Dukle! Po stadionech jezdíme s kluky nějaké dva tři roky, hlavně na venkovní zápasy. Ale i tady v CZ LOKO Aréně. Fandíme v dobrém i ve zlém. Jsme velcí fanoušci a jsme rádi, že můžeme Duklu v těchto časech podpořit. Těší mě, že jsem na prvním semifinále mohl být, i když je stadion úplně prázdný a je to divný pocit,“ dodává Štěpán Pojer, jenž vybral i nejlepšího hráče zápasu – Tomáše Havránka.

O tom, komu bude dar určen rozhodl podle něj nejen poslední nájezd, ale také celkové výkony Tomáše Havránka v posledních zápasech. „Nemám úplně rád slovo “nej“, ale myslím, že Tomáš si to zaslouží nejen za dnešní zápas, ale i za ty minulé. Proto bych mu chtěl předat nějaký dárek, ať z něj má radost,“ usmívá se Štěpán Pojer.

Dukla 2021: Rozhovor s hlavním partnerem zápasu prvního semifinále

Autor videa: Petr Palovčík


Dukla Jihlava děkuje všem svým partnerům za podporu a pomoc nejen v této zcela netradiční sezoně. Velice si vážíme i speciální podpory zápasů play-off a společností, které se stávají hlavními partnery jednotlivých zápasů.

Jeřáby Vysočina

Firma Jeřáby Vysočina sídlí v Dobroníně – Malé cihelně a disponuje svojí vlastní, zejména jeřábnickou, technikou. Jedná se hlavně o speciální autojeřáby Liebherr a tahače návěsů Mercedes – Benz s mechanickou rukou. Firma nabízí jeřábnické práce, manipulaci s břemeny, přesuny stavebního materiálu, manipulaci strojů a ocelových konstrukcí, přemísťování technologických celků, zásobníků, sil, agregátů a přepravních kontejnerů. Firma má působnost po celé Vysočině.
Webové stránky
Facebook firmy

Andone

Firma Andone sídlí taktéž v Dobroníně - Malé cihelně a v jejím portfoliu činností je dodávka komodit jako jsou olejniny, obiloviny, technické oleje a tuky, dále produkce krmiva pro hospodářská zvířata, produkce energetických doplňků, olejů a tuků. Při výrobě dalších produktů, jako je Glycerol, Glymel Energo, krmný lecitin, methanol a mastné kyseliny využívá firma svého výzkumu a vývoje a taktéž laboratorních služeb. Nedílnou součástí portfolia výrobků firmy Andone jsou glycerinové vody, externí substráty a další.
Webové stránky