Partner druhého zápasu, firma emro s.r.o., ocení skvělý kolektivní výkon svačinkou pro celý tým

04.04.2021 / Tomáš Lysý

Hlavním partnerem druhého semifinálového utkání se Vsetínem byla firma emro s.r.o. Zástupce firmy pan Vlastimil Rod byl z výhry Dukly samozřejmě nadšený a ocenil skvělý kolektivní výkon týmu, korunovaný výhrou 3:1. „Zcela objektivně byl zápas v režii Dukly Jihlava. Šlo o skvělý kolektivní výkon celého týmu, takže těžko vyzvedávat jednoho jedince. Proto jsem se rozhodl, že cenu předám ve čtvrtek a pošlu svačinku pro celou kabinu, aby z vítězství měli všichni něco,“ pronesl sympaticky zástupce hlavního partnera zápasu.

Pokud by neplatily současná dlouhodobá opatření a prakticky od října se nehrály zápasy před prázdnými stadiony, určitě byste pana Vlastimila Roda potkali na každém domácím i venkovním zápasu. Je totiž velkým a věrným fanouškem jihlavského hokeje. Navíc když se k tomu přidá radost z vítězství i vedení v sérii 2:0 na zápasy! „Ve druhém semifinále předvedl mančaft skvělý kolektivní výkon. Těžko vyzvedávat nějakého jedince, protože většinu zápasu kontrolovala Dukla jeho průběh. Jestli bych měl někoho jmenovat, tak kapitána Josefa Skořepu nebo gólmana Maksima Zhukova. Ale těžko někoho vyzvedávat. Dukla totiž soupeře až na malé chviličky k ničemu nepouštěla a objektivně byl zápas v režii Dukly Jihlava,“ myslí si Vlastimil Rod.

Dar pro nejlepšího hráče zápasu nechtěl dělit mezi dva uvedené hokejisty. Protože ho parádní výkon Dukly skutečně nadchl, rozhodl se cenu pro nejlepšího hráče rozdělit pro celý A-tým! „Opět musím zopakovat - nedá se to nazvat jinak než skvělým kolektivním výkonem. Proto jsem se rozhodl, že cenu předám ve čtvrtek a pošlu pro celou kabinu svačinku, aby z vítězství měli všichni něco,“ směje se Vlastimil Rod.

Dukla 2021: Rozhovor s hlavním partnerem druhého semifinálového zápasu

Autor videa: Petr Palovčík


Dukla Jihlava děkuje všem svým partnerům za podporu a pomoc nejen v této zcela netradiční sezoně. Velice si vážíme i speciální podpory zápasů play-off a společností, které se stávají hlavními partnery jednotlivých zápasů.

Emro s.r.o.

Firma Emro vznikla v roce 2003 a sídlo má v Třešti. Zabývá se především elektroinstalací. Jedná se o slaboproudé rozvody, silnoproudé bytové rozvody a průmyslové rozvody do 1KV, taktéž i silnoproudé průmyslové rozvody do 35KV. Nedílnou součástí portolia firmy je výroba silových a kompenzačních rozvaděčů. Firma Emro působí po celé České republice, zejména v Praze, ale i na Vysočině a má za sebou taktéž zakázky v zahraničí.
Webové stránky