Společnost Cara Plasma výrazně navýšila podporu Dukle a bude hlavním partnerem klubu

16.04.2021 / Tomáš Lysý

Dobrých zpráv není nikdy dost a na poli partnerském to platí za současné situace dvojnásob. Navíc když se jedná i o dobrou věc a záchranu lidských životů. Společnost Cara Plasma, jeden z partnerů Dukly, od nové sezony výrazně navýší podporu jihlavskému hokeji a zařadí se tak mezi hlavní partnery klubu! „Cara Plasma se navýšením podpory zařadí mezi TOP 3 až 5 partnerů Dukly. Vážíme si spolupráce a věříme, že bude oboustranně prospěšná. Do odběrů krevní plazmy jsme zapojili hráče, zaměstnance i fanoušky a v tomto bychom rádi pokračovali,“ říká výkonný ředitel Dukly Jihlava Emil Kristek.

Cara Plasma Jihlava je klubovým partnerem od sezony 2019/2020. Jde o oboustrannou spolupráci, protože z Dukly chodí řada hráčů, fanoušků i klubových zaměstnanců do odběrového jihlavského centra darovat krevní plazmu. „S Cara Plasmou se známe, firma je druhým rokem partnerem Dukly. Jde o ojedinělou firmu ze zdravotnického prostředí a v rámci sportovního partnerství se firma jinde téměř nenachází. První rok spolupráce byl pilotní, kdy Cara Plasma podporovala Duklu malými krůčky. V této sezoně byla společnost větším klubovým partnerem a nyní jsme se domluvili na vyšší sféry partnerství. Cara Plasma se bude prezentovat jako hlavní partner klubu. Jsme za to rádi, protože do spolupráce jsme zapojili i hráče, zaměstnance, fanoušky a v tomto bychom rádi pokračovali,“ sděluje výkonný ředitel Dukly Jihlava Emil Kristek.

Spolupráci si pochvaluje také ředitel Cara Plasmy Roman Jakoubek: „Vážím si naší spolupráce, která bude trvat třetím rokem. Jsme se spoluprací velice spokojeni a je vidět, že dárcovství krevní plazmy jde od managementu po hráče, čehož si vážíme. Vážíme si i dárcovství fanoušků Dukly a doufáme, že dárců z řad příznivců jihlavského hokeje bude čím dál více,“ podotýká zástupce Cara Plasmy.

Mezi dárci krevní plazmy v jihlavském centru Cara Plasma jsou vedle hráčů a fanoušků i zaměstnanci Dukly. Jednatel klubu Bedřich Ščerban absolvoval ve čtvrtek 16.4. jubilejní pátý odběr. Foto: Tomáš Míča / Cara Plasma Jihlava

Každého vždy zajímá, jakou výši finanční podpory pro klub daný partner poskytne. I zde si zástupci obou firem nechávají přesná čísla pro sebe, nicméně z vyjádření obou pánů je jasné, že se jedná o velice atraktivní částku. „Cara Plasma se navýšením finančního plnění zařadí mezi TOP 3 až 5 partnerů. Vážíme si spolupráce a věříme, že bude oboustranně prospěšná,“ těší Emila Kristka. „Částku si necháme pro sebe, ale jde o plnění v jednotkách stovek tisíc a bude rozděleno na měsíční platby. Suma ale zůstane mezi námi,“ dodává Roman Jakoubek.

Výkonný ředitel Dukly Emil Kristek (vlevo) a ředitel společnosti Cara Plasma Roman Jakoubek se zakoupenou virtuální vstupenkou na podporu Dukly během finále. Foto: Tomáš Lysý

Pro fanoušky se také v dohledné době chystá bonusový program. Pokud dárce ukáže prostřednictvím žetonu, že je klubovým příznivcem, čeká ho mimo finanční náhrady i zajímavá odměna. „Darování krevní plazmy je dobrá věc, jedná se o zachraňování lidských životů. Účelem spolupráce je také to, že připravujeme projekt žetonů. Na jedné jeho jedné straně bude logo Cara Plasma, na druhé znak Dukly Jihlava. Žetony budeme rozdávat našim fanouškům i partnerům do firem, aby je předaly svým zaměstnancům. Snažíme se pomáhat a každého takového dárce, který se žetonem navštíví odběrové místo Cara Plasmy, čeká velmi zajímavý bonus, i finanční. Každého fanouška to jistě potěší,“ usmívá se Emil Kristek.

Partnerství bylo podepsáno těsně před velkým finále play-off Chance Ligy o postup do nejvyšší soutěže. Je proto nasnadě zeptat se, jak se výkonný ředitel Dukly i ředitel Cara Plasmy na rozhodující boje o postup těší. „Bude to velký boj. Extraliga je krásně vyhrocená i vyhecovaná a finále Chance Ligy bude hodně podobné. Oba týmy budou finálové zápasy hodně bolet, bude to bitva. Všichni se na to těšíme. Bude to boj a i když máme k soupeři velký respekt, tak extraligu prostě chceme,“ sděluje Emil Kristek.

Roman Jakoubek následně ukazuje, že je velkým fanouškem Dukly, takže vedle víry v úspěch červenožlutých barev ve víkendovém dvojzápasu si pořídil i virtuální vstupenky na domácí utkání. „Jsem dlouholetým fanouškem Dukly a věřím v postup do extraligy. Věřím tedy, že Dukla víkendový dvojzápas vyhraje. Také jsem si zakoupil virtuální vstupenky na dvě domácí utkání. Tím chci ukázat, že to s fanouškovstvím myslíme vážně,“ dodává ředitel společnosti Cara Plasma.