Podpořte hráče textem, vzkazem, choreem nebo fotkou i na velké finále!

17.04.2021 / Tomáš Lysý

Při obou dvou sériích v play-off, jenž Dukla úspěšně zvládla a získala potřebné čtyři výhry, podpořily hráče v CZ LOKO Aréně i texty a obrázky od fanoušků. Na Vaší nepřímou podporu z dálky bude celý A-tým spoléhat i v domácím finálovém dvojzápasu proti Kladnu. Navíc, když si Dukla dovezla z ledu Rytířů dvě výhry! „Přichází nám zprávy, maily. Máme napsané vzkazy na sedačkách v aréně. Jihlava zase začala konečně žít hokejem. Minulou sezonou jsme se protrápili. Hrozně mě mrzí, že si to teď lidé nemohou víc užívat. Snad jim aspoň trošku přinášíme radost do života,“ komentuje výzdobu hlavní trenér A-týmu Viktor Ujčík. Pokud máte nějaký nápad na slogan, kresbu nebo obrázek, rádi je přivítáme a vyzdobíme s nimi stadion. Posílejte je na e-mail soutez@hcdukla.cz a slogany pište přímo sem. Všechny vzkazy předáme před domácími zápasy finále do kabiny!

Vedle fanouškovských obrázků a sloganů byl od sedmého rozhodujícího mače čtvrtfinále proti Litoměřicím vytažen v CZ LOKO Aréně i velký megadres, jenž byl přenesen z malé haly. Hráči si ho samozřejmě všimli, fanouškovský skvost natažený délkově od první řady na sezení po vrchol tribuny na stání je ojedinělým artefaktem.

Foto: Markéta Křížová

Foto: Nela Dittrichová

Fanoušci mohli zaslané fotografie nebo některé texty vidět přímo v televizi, jelikož rozhodující sedmý zápas byl vysílán přímým přenosem na ČT sport.

Všichni, kteří se chtějí zapojit do povzbuzení, mohou stále posílat fotografie a „bojovné“ slogany. Marketing Dukly bude i nadále umístěním do ochozů fanouškovské vzkazy hráčům předávat. „Po prvních zápasech, kdy se na fotografiích viděli fanoušci v rámci online přenosů, projevili zájem o získání plakátů po skončení sezóny. My jim velice rádi vyjdeme vstříc. Budou mít hodně netradiční vzpomínku na tento ročník,“ hlásí k fanouškovskému dění jednatel Dukly Bedřich Ščerban.

Kompletní fotogalerii Vašich nápadů umístěných na stadionu si můžete prohlédnout zde

Texty v rámci emailu a fotografie v příloze můžete i dále posílat na email: soutez@hcdukla.cz Fotografie musí mít odpovídající velikost, aby bylo možné potřebné zvětšení – minimálně 2MB. Autoři fans materiálů se o zveřejnění dozví ze sociálních sítí Dukly, maskota JDýho, nebo je přímo uvidí v on-line přenosech na hokejka.cz. „Hodně nás baví kreativita fandů. Slogany jsou super, fotografie mají nápad a jsou veselé. To, že jde někdo i do speciálních kreativních grafik je bomba. Děkujeme! Jedeme v tom společně a tímto za celou kabinu vyzývám, aby se přidalo co nejvíce lidí,“ říká a vyzývá fanoušky k dalším nápadům nejlepší střelec Dukly Jiří Fronk.

Foto: Nela Dittrichová (4x)