Partnerem domácích finálových zápasů je Spolek fanoušků HC Dukla Jihlava

20.04.2021 / Petr Palovčík

Nabídku na možnost “stát se” speciální partnerem domácích finálových zápasů si nenechal ujít jeden za zásadních podporovatelů klubu. Určovat nejlepší hráče třetího a čtvrtého finálového duelu tak bude Spolek fanoušků HC Dukla Jihlava. Vybraní zástupci Spolku budou mít možnost sledovat zápas přímo na stadionu a hned po skončení zápasu určí, kdo dostane speciální cenu pro hráče utkání.

„Spolek fanoušků HC Dukla je unikátním “fanouškovským” projektem, který ve velké míře podporuje klub finančně, ale zapojuje se i do dalších projektů, jako je nákup virtuálních vstupenek, darování krevní plazmy u Cara Plasma, nebo mimořádný úklid, malování a výzdoba stadionu,” oceňuje partnera dvojzápasu obchodní ředitel Dukly Emil Kristek.

Kdo se stal z pohledu zástupce Spolku top playerem se dozvíte z našeho webu i na našich profilech na facebooku a youtube po skončení obou utkání.

Dukla Jihlava zároveň s tímto mimořádným oznámením děkuje všem ostatním partnerům za stálou přízeň a podporu. Vážíme si vašeho zájmu, že jste stále s námi, i když nemůžeme společně sdílet atmosféru utkání přímo v CZ LOKO Aréně v Jihlavě.

Spolek fanoušků HC Dukla Jihlava

Spolek vznikl na konci roku 2016, ale svoji činnost oficiálně spustil od 1.1.2017. Je určen těm, kdo je ochotný pro Duklu hořet! Chce stále zlepšovat situaci a postavení klubu.
Podporuje ho především finančně a morálně, ale zaměřuje se i na jeho propagaci a pozitivní prezentaci na veřejnosti.
Mezi pravidelné akce pořádané spolkem patří Ples Dukly, sportovní turnaj Tenis Dukla Open, nebo Grill párty Sedlejov.

Více se dozvíte na oficiálních webových stránkách Spolku fanoušků HC Dukla Jihlava