Peter Lichanec byl zvolen hráčem třetího finále od Spolku fanoušků HC Dukly Jihlava

22.04.2021 / Petr Palovčík

Střelec prvního gólu třetího finálového zápasu a nebojácný aktér mnoha následujících soubojů Peter Lichanec byl vybrán partnerem domácího dvojzápasu finále play-off Chance ligy proti Kladnu jako nejvýraznější osobnost třetího klání. Zástupci partnera zápasu, Spolku fanoušků HC Dukly Jihlava, Rosťa Kovařík a Míra Man tak určili právě slovenského sympaťáka, který si pochutná na řízném nápoji od fanoušků.

„Dá se říct, že celý mančaft bojuje celou sérii výborně a pokud někoho vybrat tak Petera, protože dal velmi důležitou branku,” vysvětlil výsledek těžkého rozhodování Rosťa Kovařík.

Vzhledem k mimořádným opatřením není možné předat cenu vybranému hráči přímo na ledě a osobně, ihned po skončení zápasu. Jihlavská sedmdesátka tak převezme “lahvinku” a další dárky od Spolku fanoušků HC Dukly Jihlava, partnera zápasu, na dopoledním tréninku před čtvrtým zápasem.

„I když jsme dnes prohráli a je to smutnější než normálně, já věřím klukům, protože máme srdce a máme gólmana,” zahájil těmito slovy “pozápasový” rozhovor Míra Man. Jak rozhovor končí a jak vidí zástupci spolku další vývoj série se dozvíte v přiloženém videu.

Rozhovor se zástupci hlavního partnera třetího finále

Autor videa: Petr Palovčík

Dukla Jihlava děkuje všem svým partnerům za podporu a pomoc nejen v této zcela netradiční sezoně. Velice si vážíme i speciální podpory zápasů play-off a společností, které se stávají hlavními partnery jednotlivých zápasů.

Spolek fanoušků HC Dukla Jihlava

Spolek vznikl na konci roku 2016, ale svoji činnost oficiálně spustil od 1.1.2017. Je určen těm, kdo je ochotný pro Duklu hořet! Chce stále zlepšovat situaci a postavení klubu.
Podporuje ho především finančně a morálně, ale zaměřuje se i na jeho propagaci a pozitivní prezentaci na veřejnosti.
Mezi pravidelné akce pořádané spolkem patří Ples Dukly, sportovní turnaj Tenis Dukla Open, nebo Grill párty Sedlejov.

Více se dozvíte na oficiálních webových stránkách Spolku fanoušků HC Dukla Jihlava