Maksim Zhukov byl vyhodnocen jako muž čtvrtého finálového zápasu!

23.04.2021 / Petr Palovčík

Spolek fanoušků HC Dukla byl partnerem dvou domácích zápasů a vybíral nejlepšího hráče. Po třetím utkání byl vybrán nejlepším hráčem Peter Lichanec a po čtvrtém utkání díky svým neskutečným zázrakům a čarování v brance maskovaný muž Maksim Zhukov. Brankář Dukly dostane zprostředkovaně zítra ráno tašku s poněkud ostřejším nápojem a hromádkou drobností v barvách klubu a označených logem Spolku

Těmi, kdo rozhodovali o udělení ceny, byla Kateřina Slavětínská a zástupci sekce z Kadaně Ondra a Martin Janůškovi. Rozladění z výsledku a pozorovacích schopností pruhovaného týmu bylo jasně patrné a stejně rozhodné jako ortel vyřčený Kateřino Slavětínskou: „Jednoznačně jsme se shodli, že cena je dnes pro Maksima.” Byť následně mimo záznam ocenili zástupci Spolku i gól Jiřího Fronka nebo urputnost a bojovnost Tomáše Čachotského, Matěje Pekra a dalších červenožlutých bojovníků.

Otec a syn Janúškovi pak takřka jednohlasně a s optimismem dodali: „V neděli budeme vést a potom dáme i tu čtvrtou výhru. Prostě postoupíme!”

Text o jmenování hráče čtvrtého zápasu tak nejde ukončit jinak, než poděkováním Spolku fanoušků HC Dukla Jihlava za dlouhodobou podporu Dukly a za aktuální převzetí odpovědnosti za dekorování “nej hráčů” domácích zápasů i za optimismus a výhled na následující dny, s nímž nelze než souhlasit a těšit se na naplnění.

ROZHOVOR SE ZÁSTUPCI HLAVNÍHO PARTNERA TŘETÍHO FINÁLE

Autor videa: Petr Palovčík

Dukla Jihlava děkuje všem svým partnerům za podporu a pomoc nejen v této zcela netradiční sezoně. Velice si vážíme i speciální podpory zápasů play-off a společností, které se stávají hlavními partnery jednotlivých zápasů.

Spolek fanoušků HC Dukla Jihlava

Spolek vznikl na konci roku 2016, ale svoji činnost oficiálně spustil od 1.1.2017. Je určen těm, kdo je ochotný pro Duklu hořet! Chce stále zlepšovat situaci a postavení klubu.
Podporuje ho především finančně a morálně, ale zaměřuje se i na jeho propagaci a pozitivní prezentaci na veřejnosti.
Mezi pravidelné akce pořádané spolkem patří Ples Dukly, sportovní turnaj Tenis Dukla Open, nebo Grill párty Sedlejov.

Více se dozvíte na oficiálních webových stránkách Spolku fanoušků HC Dukla Jihlava