V play-off bojuje Dukla na krev a symbolizuje tím spolupráci s Cara Plasma. Dárcem se můžete stát i vy!

23.04.2021 / Tisková zpráva

V lednu 2020 Dukla informovala o uzavření smlouvy se společností Cara Plasma. Spolupráce se od tohoto okamžiku výrazně rozšířila nad klasický sponzorský rámec a je tak výzvou nejen pro oddíl a hráče, ale oslovuje i fanoušky týmu z Jihlavy.

Nejdříve se logo Cara Plasma objevilo na mantinelech a následně i dalších plochách Dukly. Následně v jihlavské pobočce společnosti darovali plasmu hráči, a to opakovaně v červnu, červenci a říjnu roku 2020. Obránce Adam Dvořák se pak stal “klukem z plakátu” a objevil se na billboardech propagující možnost placeného dárcovství. „Aktuální pasáž sezóny neumožňuje hráčům darování, ale pravidelnými dárci jsou zástupci vedení HC Dukly Jihlava. Jednatel, markeťáci i já důvěrně prostředí pohodlných lůžek známe,” popisuje netradiční spolupráci výkonný ředitel Dukly Emil Kristek.

Šanci zapojit se do podpory a spolupráce mají i fanoušci. V předchozích měsících mohl přímo pomoci v rámci darování oddíl krasobruslařek. Aktualizovaná smlouva mezi subjekty (TZ zde) přináší fanouškům Dukly speciální bonus. Hokejový tým bude fanouškům rozdávat žetony, které v rámci darování bude možné “směnit za odměnu navíc”.

„Partnerů máme velkou řadu a všech si jich moc vážíme. Ne každý ale pochopitelně svým zaměřením umožňuje takto pestrou a netradiční součinnost. I proto je Cara Plasma v určitém směru skutečně výjimečný parťák a věříme, že zdaleka nekončíme v hledání nových cest,” naznačuje vývoj Emil Kristek.

Cara Plasma je česká společnost, založená v roce 2013. V Praze vybudovala nejmodernější plazma centrum zaměřené na odběr krevní plazmy a patří mezi TOP 10 v Evropě. Má pobočky v Praze, Brně, Břeclavi a Jihlavě.

Více se dozvíte na stránkách www.caraplasma.cz