Partnerem posledního domácího zápasu sezóny je společnost Building Holding

27.04.2021 / Petr Palovčík

Spolupráce s partnery dává HC Dukle Jihlava přežít i tak náročnou sezonu, jako je ta letošní; tedy celá bez diváků. Jedním z těch, se kterými byla smlouva uzavřena až v roce 2021, v závěru ročníku, je možná i trochu symbolicky partner šestého finále – společnost Building Holding.

Po virtuální tiskové konferenci a představení nového partnera novinářům a fanouškům vysvětlil technický ředitel Petr Píša svoji podporu Dukle takto: „Doba je těžká. Naštěstí se naší společnosti, která se zabývá především výstavbou potravinářských závodů a čistých prostorů, i ve zdravotnictví, tato novodobá krize tolik nedotkla. Rozhodli jsme se, že podpoříme Duklu, protože si to zaslouží v situaci, kdy nemá žádné diváky na svém zimním stadionu. Chceme podpořit nejen hokej, ale i dorost a mládež, která má těžkou situaci, protože si pořádně nemůže zahrát na ledě. Dukla má pro Jihlavu z historického i současného hlediska významnou roli a navázání kontraktu je významnou událostí i pro naší společnost.“

Povzbudivá slova pro všechny vyznavače bordó-žluté kombinace ještě umocnil jednatel Dukly Bedřich Ščerban: „Podpora firmy začíná na zajímavém stupínku. Věřím, že postupně bude stoupat pyramidou výše a výše. Věřím, že spolupráce bude k oboustranné spokojenosti a budeme se dále rozvíjet jako partneři. Potenciál tam je. V současné době je smlouva uzavřená do konce příští sezony.“

Důkazem, že zástupci společnosti Building Holding aktivně výkony Dukly sledují a záleží jim na podpoře klubu, je i převzetí patronátu nad tímto zápasem. Po jeho skončení vyberou nejlepšího hráče a zodpovídají i za obsah, či velikost daru, který dostane.

Dukla Jihlava děkuje všem svým partnerům za podporu a pomoc nejen v této zcela netradiční sezoně. Velice si vážíme i speciální podpory zápasů play-off a společností, které se stávají hlavními partnery jednotlivých zápasů.