Fanoušci Dukly mají možnost získat vstupenky na rozhodující sedmý zápas finále

28.04.2021 / KLUB

Ve středu 28. dubna 2021 odpoledne se dostala ven informace, že rozhodující sedmý zápas finále play-off Chance Ligy mezi Kladnem a Jihlavou, který rozhodne o postupujícím do Tipsport extraligy ledního hokeje, bude moct sledovat 250 fanoušků Kladna. Nyní po dohodě všech stran je jasné, že možnost získat vstupenku budou mít i fanoušci Dukly Jihlava. Podmínkou je negativní PCR test na covid-19, který nesmí být starší 48 hodin. Dukla přes svého partnera, Spolek fanoušků HCD, je schopna zajistit testování metodou PCR pro 70 lidí, které proběhne ve čtvrtek 29.4.2021 od 6:30 ve VIP-G prostorách CZ LOKO Arény. Zájemci se musí hlásit na telefonním čísle předsedy Spolku pana Rostislava Krutiše, +420 605 945 722, respektive na jeho WhatsAppu či Messengeru. Další zájemci si musí zajistit PCR test po vlastní ose, přičemž i tak je nutné být organizovanou skupinou a kontaktovat ohledně účasti na zápasu pana Krutiše.

Podmínkou účasti na 7. finálovém utkání Rytíři Kladno – HC Dukla Jihlava je negativní PCR test, který nesmí být starší 48 hodin. Aktuálně je domluvené hromadné testování, které proběhne ve čtvrtek 29.4.2021 od 6:30 ve VIP-G prostorách CZ LOKO Arény. Kapacita testování je 70 osob.

Je nutné být organizovanou skupinou, proto Dukla řeší účast fanoušků přes oficiální fanouškovskou organizaci Spolek fanoušků HCD. Zájemce se musí nahlásit u pana Rostislava Krutiše, předsedy Spolku, na jeho telefonním čísle +420 605 945 722, resp. na WhatsApp či jeho Messengeru.

Další zájemci o zápas si musí zajistit testování sami po vlastní ose, přičemž i tak je nutné ohledně účasti na zápasu kontaktovat pana Rostislava Krutiše, předsedu Spolku fanoušků HC Dukla Jihlava.

PCR test je nutné předložit i v případě, že je zájemce již očkován proti covidu-19. V případě prodělání nemoci covid-19 v posledních 90 dnech není PCR test nutný, ovšem je nutné předložit potvrzení o prodělání onemocnění (pouze papírovou formou, nikoliv elektronicky).

Koupě vstupenky do sektoru hostí za splnění všech výše uvedených podmínek je možná na tomto odkazu. Cena vstupenky je 300 Kč. Zájemci se na zápas musí dopravit po vlastní ose, hromadná doprava se neřeší. Všichni fanoušci musí zároveň vyplnit Selfreport formulář, který bude k dispozici u všech vstupů kladenského ČEZ stadionu.