Přihlas se do redakce Dukly a dostaň se až na hokejové mistrovství světa!

29.05.2021 / Tomáš Lysý

Aktuální období letní přípravy A-týmu a také mládežnických kategorií brzy vystřídají přípravné zápasy a začne se blížit start nové sezony. Do té doby by klubová redakce Dukly ráda rozšířila svůj tým! Staň se novým redaktorem/novou redaktorkou právě ty!
Pokud tě zajímá hokej a sport celkově, trošku se orientuješ v hokejovém prostředí, nemáš problémy s českým jazykem a máš kladný vztah k jihlavskému hokeji, pak jsi ten pravý/ta pravá!
Redakce webu www.hcdukla.cz hledá posily na články pro klubový web a online přenosy ze zápasů A-týmu a mládeže pro server www.onlajny.com.
Jestli stále váháš, tak věz, že práce je finančně ohodnocená a nejlepším redaktorům přijde každoročně nominace na významné hokejové nebo sportovní akce (viz. níže). Proto NEVÁHEJ A PŘIHLAS SE!

Dukla 2021: Hledáme redaktory pro web a sociální sítě Dukly

Autor videa: Tomáš Lysý, Petr Palovčík

Přihlášky

Kontaktuj nás na e-mailu lysy@hcdukla.cz. Do e-mailu napiš informace o tobě a tvé představy o práci redaktora klubového webu. Rádi odpovíme na jakékoliv dotazy.

Redaktorská práce pro web HC Dukla Jihlava zahrnuje nepřebernou škálu možností. Hlavní náplní je psaní onlajnů ze zápasů A-týmu, juniorů a dorostu. S tím souvisí i reportáže z utkání, ohlasy trenérů a hráčů nebo další rozhovory... Iniciativě se meze nekladou. Ba naopak, je vítána!

Výhody, odměny

- Pokud se staneš redaktorem webu HC Dukla Jihlava, budeš mít možnost osobně se setkávat s hráči a trenéry A-týmu, stejně tak jako s hokejisty a kouči mládežnických kategorií klubu
- Budeš moct nahlédnout „pod klubovou pokličku“, kam se běžný fanoušek nedostane a mít tak větší přehled o fungování klubu
- Práce je finančně ohodnocená (závisí na porci odvedené práce), takže spojíš příjemné a užitečné dohromady!
- Jako klubový redaktor dostaneš tzv. „Pressku“, tedy akreditaci, prostřednictvím které máš vstup na domácí zápasy A-týmu zdarma, můžeš do Press centra a účastníš se pozápasových rozhovorů
- Můžeš s námi jezdit i na venkovní zápasy Dukly.

eSports.cz a významné sportovní turnaje

Velkou výhodou je i to, že můžeš získat cenné zkušenosti, které se ti do budoucna mohou hodit. Webové stránky Dukly (a dalších sportovních klubů) a textové onlajny spravuje společnost eSports.cz, jenž má v portfoliu mnoho dalších sportovních projektů. Řada bývalých redaktorů klubových webu a eSports.cz nyní působí v celostátních médiích nebo na marketingových odděleních sportovních klubů.

Společnost eSports.cz pořádá každoroční sraz všech spolupracovníků, kde vyhlašuje nejlepší redaktory a redakce uplynulé sezony - více zde. Ti nejlepší redaktoři jsou každoročně nominováni na významné sportovní události a turnaje!

A nemusíme chodit daleko! Fotografka Dukly, Havlíčkova Brodu a Třebíče Markéta Křížová dostala díky výborným fotkám nominaci na probíhající mistrovství svět v ledním hokeji 2021 v Rize - více zde. Redaktor Tomáš Kalas, který nastoupil do Dukly v červnu 2017, dostal díky své dobré práci pozvánku na hokejové mistrovství světa 2019 v Bratislavě. Další redaktor Tomáš Lysý (nástup do Dukly v říjnu 2012), jenž od listopadu 2015 patří do marketingového oddělení Dukly, byl již na třech akcích - více zde. Redaktor Milan Horák (v Dukle od léta 2019) již při své první sezoně napsal mnoho reportáží ze zápasů A-týmu nebo mládeže a jezdí s námi na venkovní utkání.

Tak neváhej a pojď do toho s námi!