Informace ke vstupnému a permanentkám na sezonu 2021/2022

11.06.2021 / KLUB

Vedení HC Dukly Jihlava se na poradě zabývalo vstupenkami a permanentkami na novou sezonu 2021/2022. Potěšující zprávou pro fanoušky jistě je, že jednorázové vstupné i permanentní vstupné bude stejné jako v předešlé sezoně a nedochází tak k navýšení jeho cen. Vedení také řešilo otázku možné kompenzace pro permanentkáře z loňského ročníku, jelikož diváci mohli do ochozů pouze na prvních pár zápasů a poté pouze sledovat zápasy na hokejkaTV. Držitelé loňských permanentek budou mít vstupné na přípravu zdarma (tuto možnost mohou či nemusí využít). Prodej permanentek začne dle vývoje epidemiologické situace, nejdříve však v den prvního přátelského utkání Dukly (úterý 10. srpna 2021 proti Kladnu).

Vstupenky a permanentky

Cena vstupenek a permanentek na soutěžní zápasy Chance Ligy a cena vstupenek na přípravná utkání 2021 zůstává stejná jako v předešlé sezoně:

Jednorázové vstupné 2021/2022

Jednorázové vstupné /dospělí/stání                          110,-- Kč vč. DPH
Jednorázové vstupné /dospělí/sezení 140,-- Kč vč. DPH
Jednorázové vstupné přípravné utkání /dospělí/stání 80,-- Kč vč. DPH
Jednorázové vstupné přípravné utkání /dospělí/sezení 80,-- Kč vč. DPH
Jednorázové vstupné /děti do 130cm/stání 30,-- Kč vč. DPH
Jednorázové vstupné /děti do 130cm/sezení 140,-- Kč vč. DPH
Jednorázové vstupné přípravné utkání /děti do 130cm/stání 20,-- Kč vč. DPH
Jednorázové vstupné přípravné utkání /děti do 130cm/sezení 20,-- Kč vč. DPH

Permanentní vstupné

Permanentní vstupné varianta I., zahrnující základní část (dlouhodobou část) sezony 2021/2022

Permanentní vstupenka základní část /dospělý/ stání         2.500,-- Kč vč. DPH 
Permanentní vstupenka základní část /dospělý/sezení 3.200,-- Kč vč. DPH
Permanentní vstupenka základní část /děti do 130cm/stání 690,-- Kč vč. DPH
Permanentní vstupenka základní část /děti do 130cm sezení 3.200,-- Kč vč. DPH


Permanentní vstupné rizikové, zahrnující základní část (dlouhodobou část) sezony 2021/2022 + play-off 2022:

Permanentní vstupenka riziková varianta I. + play-off /dospělý/stání            3.600,-- Kč vč. DPH
Permanentní vstupenka riziková varianta I. + play-off /dospělý/sezení 4.400,-- Kč vč. DPH
Permanentní vstupenka riziková varianta I. + play-off /děti do 130cm/stání 890,-- Kč vč. DPH
Permanentní vstupenka riziková varianta I. + play-off /děti do 130cm/sezení 4.400,-- Kč vč. DPH

Kompenzace pro držitele permanentních vstupenek z minulé sezony

Vedení klubu si je vědomo, že fanouškům Dukly byl vzhledem k pandemii covidu-19 umožněn vstup pouze na první čtyři domácí zápasy uplynulé sezony, navíc v omezené míře. Klub si tak pro držitele permanentních vstupenek z loňského ročníku připravil následující kompenzaci:
Držitelé permanentních vstupenek z ročníku 2020/2021 budou mít vstupné na přípravu 2021 (minimálně tři domácí zápasy) zdarma. Tuto kompenzaci mohou či nemusí využít. V případě využití kompenzace bude držitelům loňských permanentek umožněn vstup na přípravná utkání permanentkou přes turniket.

Předprodej permanentních vstupenek

Vedení klubu stejně jako celý A-tým věří, že se situace kolem pandemie koronaviru covid-19 zmírní natolik, aby mohli fanoušci v co největším počtu do ochozů CZ LOKO Arény. V současné době však nelze přesně určit, jaká bude situace v srpnu (začátek přípravných utkání) a v září (začátek sezony). Vzhledem k předejití případných dalších komplikaci vedení klubu rozhodlo, že prodej permanentních vstupenek bude zahájen nejdříve v den prvního přípravného utkání dne 10. srpna 2021 a zároveň dle finálního rozhodnutí, zda se budou zápasy Chance Ligy 2021/2022 hrát za účasti diváků na stadionu.

Dárek k permanentním vstupenkám

Pokud bude dle aktuální situace umožněn prodej permanentních vstupenek, mohou se kupující permanentek opět těšit na dárek, stejně jako v předešlých sezonách.

Fans Day

Oblíbený předsezonní Fans Day nemohl být v uplynulé sezoně pořádán kvůli pandemickým opatřením. Vedení klubu a A-tým si velmi váží podpory fanoušků jak během sezony, tak zejména v play-off, kdy se příznivci Dukly scházeli před stadionem a vyprovázeli hráče při odjezdu k utkáním nebo je při návratu ze zápasů v pozdních hodinách vítali. Pokud se situace ohledně pandemie koronaviru uklidní tak, že bude možné Fans Day pořádat, mohou se na něj fanoušci těšit!

HC Dukla Jihlava prosí fanoušky o pochopení, děkuje za podporu a trpělivost a omlouvá se za případné způsobené komplikace.