Plakáty z play-off mohou putovat ke svým autorům

14.06.2021 / Petr Palovčík

Dukla Jihlava ještě jednou děkuje všem fanouškům za podporu ve formě fotografií, plakátů a motivačních hesel. Ti, kteří posílali fotografie, které byly následně vytištěné a umístěné do prostor CZ LOKO Arény, si je nyní mohou odnést na památku. Plakáty formátu až A1 se tak mohou stát ozdobou domovů, kluboven, či oblíbených pivních stánků.

„Už v průběhu soutěže se ozvali zájemci o tyto tisky a my jsme slíbili, že je rádi vydáme. Vážíme si podpory a pokud někdo chce památku na skvělý ročník a dramatické souboje Dukly, my tomu nebudeme bránit,” komentuje jednatel klubu Bedřich Ščerban.

Případní zájemci musí počítat s tím, že rohy a okraje plakátů jsou poškozené lepící páskou. K většímu poškození, či potrhání plakátů ale nedošlo.

Pokud máte zájem o vyzvednutí plakátu, napište nám na e-mail soutez@hcdukla.cz informaci, jaký plakát si chcete vyzvednout. Pište nejpozději do úterý 22.6.2021. Následně plakáty na Vaše jméno a příjmení umístíme k vyzvednutí na Infocentrum.

„Zvažujeme, že nevyzvednuté tisky použijeme na výzdobu vybraných stěn CZ LOKO Arény, ale rozhodnuto bude až bude jisté, kolik plakátů zde zůstane,” uzavírá téma marketingový specialista HC Dukla Tomáš Lysý.