Společnost RATAELA se stala novým partnerem Dukly Jihlava

18.06.2021 / Tomáš Lysý

HC Dukla Jihlava hlásí posilu na partnerském poli. Novým partnerem klubu se stala RATAELA s.r.o., stavební firma se zaměřením na speciální výškovou a stavebně-geologickou činnost. „Jde o nového partnera, s kterým začínáme spolupracovat. Od prvního setkání jsem optimista. Myslím, že jsme si padli do oka a že oba subjekty budou dobře spolupracovat. Získat v této době partnera je složité a o to více si vážím tohoto podpisu pod smlouvu,“ sděluje jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

„Pro podporu Dukly Jihlava jsme se rozhodli z důvodu získání zakázek v tamním regionu a vzhledem k našemu kladnému vztahu ke sportu a zájmu o podporu sportovních aktivit všeobecně, v neposlední řadě také hokeje. Hokej podporujeme i v rámci okresu sídla naší společnosti a zvolenou formou jsme se rozhodli jihlavský region podpořit a vrátit alespoň částečně prostředky zpět do regionu,“ říká Václav Klán, jednatel společnosti RATAELA s.r.o.

Dle webových stránek byla společnost RATAELA s.r.o. založena v roce 2016. Během své působnosti se již podílela na řadě významných staveb z oboru speciálních stavebních prací a to sanace skal a svahů, zakládaní speciálních staveb, údržba ocelových konstrukcí a v neposlední řadě biologické rekultivace. Svým zaměřením se orientuje zejména na odvětví stavebního průmyslu ve vztahu k dopravnímu a geotechnickému stavitelství. „Jsme relativně mladá, rozvíjející se stavební firma se zaměřením na speciální výškovou a stavebně-geologickou činnost,“ doplňuje Václav Klán.

Vztah jednatele nového partnera Dukly Jihlava k hokeji je velmi kladný. Jak v rámci sídla firmy (Chomutov), tak i nyní směrem k červenožlutým barvám. „Jsem hokejovým fanouškem již od ranného mládí. Řadu let podporuji s celou rodinou při zápasech místní hokejový tým. Již se nemůžeme dočkat, až budeme fandit HC Dukle Jihlava,“ uzavírá rozhovor s úsměvem Václav Klán.

Jednatelé při podpisu smlouvy – Bedřich Ščerban za Duklu (vlevo) a Václav Klán za společnost RATAELA s.r.o. (vpravo). Foto: Tomáš Lysý