Portfolio partnerů Dukly se rozrostlo o firmu Weindel Logistik Service ČR

17.07.2021 / Vladimír Šťastný

Obchodní management Dukly nezahálí ani v době prázdnin a dovolených. Po nedávném podpisu smlouvy s firmou Swietelsky Rail CZ s.r.o. došlo v uplynulém týdnu k podpisu smlouvy o partnerství mezi klubem HC Dukla Jihlava a firmou Weindel Logistik Service ČR, spol. s r.o. (dále WLS).

Firma WLS má více než šedesátiletou zkušenost v oblastech copackingu (konečné individuální balení pro nejrůznější požadavky), skladování a distribuce. Je to rodinná rakouská firma a má zastoupení v Rakousku, České republice a na Slovensku. V Čechách působí již dlouhou řadu let a sídlo své pobočky má v Jihlavě Červeném Kříži, na velice strategickém místě v sousedství dálnice D1.

Filozofií firmy je slogan: Zodpovědně uspokojit vysoké nároky! Cílem firmy je vždy poskytovat zákazníkům vynikající služby a převzít odpovědnost za jejich značku. Ve vysoké míře se firma ztotožňuje s nároky, které kladou zákazníci na svůj produkt a jeho pozici v dodavatelském řetězci. Smlouvu s Duklou Jihlava podepsal jednatel firmy Pavel Kotýnek. „Naše společnost Weindel Logistik Service působí na českém trhu již od roku 1995, takže letos začínáme druhé čtvrtstoletí působení zde. Po celou dobu má firma sídlo v Jihlavě, a protože se cítíme jako stabilní, silný lokální hráč, tak jsme se rozhodli, že podpoříme nějakou místní komunitu. Právě Dukla Jihlava nám dávala smysl a my rádi podpoříme její mládež,“ řekl po podpisu smlouvy rodilý Pražák, který se ale díky své práci na Vysočině již cítí jako Jihlavan.

Jednatel WLS ČR Pavel Kotýnek (vpravo) a jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban při podpisu smlouvy. Foto: Vladimír Šťastný

Za získání nového partnera pro Duklu Jihlava měl byl rád i jednatel Bedřich Ščerban. „Rád bych firmě Weindel Logistik Service poděkoval, za to, že se rozhodla nás podpořit. Věřím, že nezůstane pouze u roční spolupráce, ale že bude pokračovat a rozvíjet se do dalších let.“

Webové stránky společnosti WLS