Dukla opět nabízí vstupenky na zápasy přes Ticketportal

10.09.2021 / Tomáš Lysý

Jak se stalo dobrým zvykem, na prodejní síti Ticketportal opět můžete zakoupit vstupenky na domácí zápasy Dukly v nadcházející sezoně. Zejména pro přespolní fanoušky jde o vítanou službu, jak se vyhnout čekání u pokladny. Již několik dní jsou spuštěny vstupenky na tři jihlavské zápasy v září, celý zbytek sezony bude spuštěn co nevidět. V prodeji jsou vstupenky na stání (dospělý 110 Kč, dítě do 130 cm 30 Kč) a omezený počet vstupenek na sezení.
Využijte koupě vstupenek z pohodlí Vašeho zařízení a přijďte po roce opět do ochozů CZ LOKO Arény!

Vstupenky online na Ticketportalu


Ticketportal nabízí vstupenky na sportovní, kulturní a jiné akce v České republice a zahraničí. Od sezony 2016/2017 je možné přes Ticketportal rezervovat/koupit lístky i na domácí zápasy Dukly Jihlava. Stejně tomu je i na základní část Chance Ligy sezony 2021/2022.

Pořízení vstupenky je jednoduché a zabere pouze pár minut, resp. několik kliknutí. Po registraci/přihlášení do sítě Ticketportal si zájemce může zakoupit vstupenku na vybraný domácí zápasu Dukly Jihlava, a to během pár okamžiků. Po zaplacení je třeba vstupenku vytisknout a přijít s ní na vybraný zápas. Vstupenku je také možné zarezervovat a vytisknout na jednom z prodejních míst Ticketportalu.