Dukla Jihlava chystá pro fanoušky prohlídky CZ LOKO Arény

23.10.2021 / Tomáš Lysý

Vedení Dukly Jihlava si připravilo pro své fanoušky skutečnou lahůdku – prohlídky stadionu. Vzhledem k plánované a rozsáhlé rekonstrukci CZ LOKO Arény, která začne v létě příštího roku, mají fanoušci jednu z posledních možností, jak se podívat do částí stadionu, které jinak jejich očím zůstanou skryté. První prohlídka (za dostatečného počtu zájemců) bude naplánovaná již na listopad 2021, bude trvat zhruba 1,5 - 2 hodiny a kapacita jedné prohlídky bude cca 25 návštěvníků.
Cena jedné prohlídky bude 200 Kč a přihlásit se můžete v přihlašovacím formuláři níže. V případě zájmu bude otevřen další termín v prosinci.

PROHLÍDKY CZ LOKO ARÉNY

Během prohlídky se budou moct fanoušci podívat také na místa, kam se jinak nemají příliš možností podívat. K dispozici bude VIP-G a s ním související Klub legend. Své prostory poodhalí i Press Centrum s prvním překvapením. Návštěvníci se budou moct podívat i na Balkon B, kde je usazená střelnice pro zlepšování individuálních dovedností mládeže Dukly, ovládá se zde LED panel nebo probíhají další věci k zápasům Dukly (onlajny, hudba).

Zřejmě největší lákadlo je kabina A-týmu, kde se fanoušci dozví spoustu zajímavostí i z dob, kdy ještě Dukla vládla českému hokeji. Zde pro ně bude připraveno další překvapení. Závěr prohlídky připadne na moderní sportovně-relaxační cetrum mládeže Peklo, kde je ukrytá např. Rockyho dílna nebo umělý led.

„Marketingové oddělení klubu přišlo s návrhem a konceptem prohlídek CZ LOKO Arény a já věřím, že prohlídky budou pro fanoušky zajímavé. Návštěvníci si určitě přijdou na své – ať už ti, kteří stadion a zápasy Dukly navštěvují dlouhodobě nebo mladší generace. Během hodinu a půl dlouhé prohlídky jim budou zpřístupněna prakticky všechna místa. Na fanoušky čekají i dvě překvapení. Dále se budou moct vyfotit s maskotem nebo v kabině A-týmu,“ sděluje fanouškům jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

Přihlašovací formulář

Děkujeme za zájem. Kapacita 10.1.2022 byla naplněna. Můžete se přihlásit na termíny 24.1.2022 a 8.2.2022 - více zde.