Novým partnerem Dukly je společnost Agrostroj Pelhřimov

23.11.2021 / Tomáš Lysý

Další dobré zprávy na poli partnerském hlásí Dukla Jihava! Novým partnerem klubu je totiž Agrostroj Pelhřimov, lídr ve strojírenské výrobě a tradiční strojírenská firma s vysokou výrobní hloubkou a technologickou komplexností. Vedení klubu tak hledí i do doby, kdy bude A-tým po dobu rekonstrukce stadionu hrát své „domácí“ zápasy v Pelhřimově. „Agrostroj Pelhřimov je významný český výrobce a zaměstnavatel. Jsem rád, že podpoří Duklu Jihlava, konkrétně mladé hráče na startu jejich profesionální kariéry,“ říká jednatel klubu Bedřich Ščerban.

„Věřím, že je zde prostor pro rozvíjení spolupráce a že bude dlouhodobá ke spokojenosti obou stran. V příští sezoně bude Dukla působit v Pelhřimově, najde zde svůj azyl po dobu výstavby nové arény. Symbióza a spolupráce klubu s firmou Agrostroj Pelhřimov tak nabyde na významu a otevírají se další možnosti spolupráce. Děkujeme za podporu,“ dodává Bedřich Ščerban.

„Dukla Jihlava patří k nejúspěšnějším klubům české hokejové historie a vnímáme, že kvůli přestavbě svého stadionu bude hrát dva roky své domácí zápasy v Pelhřimově. I z důvodu našeho společného působení v Pelhřimově jsme se proto rádi rozhodli Duklu podpořit. Stanou se z nás blízcí sousedé,“ usmívá se Lubomír Stoklásek, majitel Agrostroje Pelhřimov.

Agrostroj Pelhřimov

Lídr ve strojírenské výrobě
Agrostroj Pelhřimov je tradiční strojírenská firma s vysokou výrobní hloubkou a technologickou komplexností. Jako největší výrobce zemědělské techniky v České republice je Agrostroj Pelhřimov také takzvaným vývojovým dodavatelem a jednotlivé projekty pro partnery připravuje na klíč včetně analýzy proveditelnosti, přípravy výroby a konstrukce a výroby nářadí. Firma má jeden závod v Pelhřimově a v Rusku, další dvě střediska v Humpolci a Počátkách. V roce 2021 koupila německou firmu Stoll, která vlastní dvě továrny v Německu, jednu v Polsku a další ve Spojených státech. Agrostroj Pelhřimov se tak stal globálním výrobcem s obchodním zastoupením v Rusku a ve Německu. V budoucnu hodlá směrovat své investice hlavně k automatizaci a robotizaci a rozšířit výrobní kapacity i v USA.

Světoví partneři pro spolupráci Mezi firemní zákazníky patří největší výrobci zemědělské techniky a užitkových vozidel ve světě, jako například Class, John Deere, Scania, Krone, Volvo, Fendt a další. Pokud máte zájem navázat s Agrostrojem Pelhřimov a stát se obchodními partnery firmy či jejich novými zaměstnanci, neváhejte firmu kontaktovat a využít jejich skvělých benefitů pro zaměstnance, viz. www.agrostroj.cz.

Webové stránky Agrostroje Pelhřimov

Nové partnerství podepsal jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban a zástupci firmy Agrostroj Pelhřimov - Monika Stoklásková a majitel Lubomír Stoklásek. Foto: Archiv Dukly