Novým partnerem jihlavského hokeje je společnost START Zelený

29.11.2021 / Tomáš Lysý

Další dobrá zpráva na partnerském poli. HC Dukla Jihlava uzavřela partnerství s firmou Start Zelený s.r.o. Jedná se o další firmu z jihlavského regionu, protože START Zelený, rodinná stavební firma s více jak třicetiletou tradicí, provozuje stavebniny v Brtnici a v Jihlavě a právě v Brtnici má prodejnu a servis zahradní a lesní techniky STIHL. „Start Zelený je nový partner Dukly Jihlava. Rodina partnerů a podporujících firem se rozrůstá. A to je fajn. Start Zelený navíc přináší i zajímavé bonusy pro fanoušky klubu a partnery klubu. Obě strany věří ve dlouhodobou spolupráci. Moc děkuji za důvěru a podporu,“ říká jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

Start Zelený

START Zelený je rodinná stavební firma, která je na trhu od roku 1990. Provozuje stavebniny v Brtnici a v Jihlavě, dále má v Brtnici prodejnu a servis zahradní a lesní techniky STIHL.

Firma se zabývá nejen bytovou a průmyslovou výstavbou, ale i vodohospodářskými projekty, realitami a vším okolo toho spojeným. Jedná se o zdravou firmu, která se snaží svojí činnost rozložit do více odvětví a zajistit si tím stabilitu, která je v této době důležitá.

„Naše firma START Zelený se neřídí jen grafy a tabulkami, ale nezapomíná ani na selský rozum. Snažíme se být co nejvíce soběstačnou firmou, nabízet zákazníkům kvalitní a širokou škálu produktů a služeb. Zaměstnancům se snažíme poskytovat přátelské a příjemné pracovní zázemí. Pořád něco budujeme a snažíme se všechno posouvat vpřed. Manžel často používá heslo: „Kdo chvíli stál, stojí opodál.“ Právě proto otevíráme betonárku, která nás zase posune o krok vpřed. A protože má Dukla Jihlava vybudovanou největší fanouškovskou síť na Vysočině, tak partnerství s ní je pro nás přirozenou výzvou,“ sděluje jednatelka firmy Lucie Zelená.

Klub právě spouští Benefity pro fanoušky a do tohoto projektu se zapojuje i nový klubový partner START Zelený. „Připravili jsme si pro všechny partnery Dukly a pro fanoušky, kteří mají zakoupenou permanentku, výrazné slevy na beton. Betonárku máme otevřenou hned vedle jihlavských stavebnin, adresou Na Hranici 12. Beton mícháme po domluvě i v sobotu nebo odpoledne. Nabízíme dopravu domíchávačem s dopravníkem nebo čerpadlem, který beton pohodlně dostane přímo na Vámi požadované místo,“ prozrazuje Lucie Zelená a s úsměvem dodává: „Partnerství s Duklou si vážíme, těšíme se na něj a věříme, že bude oboustranně posilující výzvou. Na beton!“

www.zeleny.cz

Lucie Zelená z firmy START Zelený a jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban při podpisu smlouvy. Foto: Tomáš Lysý