Novinka! Podívejte se na benefity pro fanoušky Dukly

06.12.2021 / Tomáš Lysý

HC Dukla Jihlava připravila pro své věrné fanoušky ve spolupráci s klubovými partnery novinku - Benefity pro fanoušky. Do nového projektu se zatím zapojili čtyři partneři klubu, kteří nabízí permanentkářům zajímavé slevy či bonusy. Pokud vlastníte permanentku, můžete získat slevy na vybrané výrobky, zákaznickou kartu, slevu v eshopu nebo dovoz materiálu přímo k Vám domů. Do Benefit programu se postupně budou zapojovat další kluboví partneři. Proto platí jednoduchá rovnice: Vlastníš permanentku = získáš další benefity!

Benefity pro fanoušky:

Agrotrans Otice

Držitel permanentní vstupenky Dukly může využít 6% slevu na výrobky firmy (tuto slev nelze kombinovat se slevou "věrnost").
www.agrotrans-otice.cz


PRIOR Česká republika

Permanentkáři (případně obchodní partneři Dukly) při předložení permanentky na prodejně PRIORu získávají bez splnění jakýchkoliv podmínek slevovou kartu PRIOR a díky ní tak mohou využívat pravidelných 20% slev na veškerý sortiment.

20% slevy má PRIOR minimálně 1x za měsíc + vložené extra dny.

Sleva se týká veškerého zboží vyjma zboží v akci nebo ve slevě.

Běžnou podmínkou pro získání karty je nákup nad 500 Kč. Tato podmínka není pro permanentkáře a obchodní partnery Dukly vyžadována.

www.prior.cz


Lion Sport

Fanoušci Dukly Jihlava mohou mít 30% slevu na nákup. Stačí jít na www.lionsport.cz a zadat následující údaje:
přihlašovací jméno: duklajihlava
heslo: duklajihlava

Takto jednoduše lze využít 30% slevu na nákup!


Start ZELENÝ

„Připravili jsme si pro všechny partnery Dukly a pro fanoušky, kteří mají zakoupenou permanentku, výrazné slevy na beton. Betonárku máme otevřenou hned vedle jihlavských stavebnin, adresou Na Hranici 12. Beton mícháme po domluvě i v sobotu nebo odpoledne. Nabízíme dopravu domíchávačem s dopravníkem nebo čerpadlem, který beton pohodlně dostane přímo na Vámi požadované místo,“ sděluje jednatelka firmy Lucie Zelená.


Děkujeme partnerům za zapojení se do programu Benefity pro fanoušky