Štěpán Pojer z ANDone má na dramatické zápasy štěstí. Byl u výhry proti Šumperku i nyní proti Kolínu

30.12.2021 / Tomáš Lysý

Když jihlavští hokejisté otočili zápas proti Šumperku z 1:5 na 6:5 na nájezdy, byla partnerem zápasu firma ANDone a zástupce firmy Štěpán Pojer tehdy hodně upřímně a emotivně hodnotil výhru - čtěte zde. Proti Kolínu byl stejný partner zápasu a podobně dramatický průběh, když Dukla ještě na začátku 58. minuty prohrávala 1:2, ale deset sekund před koncem vystřelil Tomáš Havránek výhru na 3:2. „Jihlava určitě umí hrát lépe, než hrála první dvě třetiny. Ve třetí ukázala svou hru a vrátila zápas na svou stranu. Bylo to nádherné. Dukla má obrovský smysl pro drama, v posledních minutách otáčet zápasy, to tým umí. Pro fanoušky je to těžké, ale o to je pak vítězství hezčí. Konec dobrý, všechno dobré, máme úsměv na tváři, takže dobré, i když to ještě pět minut před koncem nevypadalo,“ říká Štěpán Pojer.

Nejlepším hráčem zvolil útočníka Tomáše Havránka, který vstřelil první branku a deset sekund před koncem vytasil vítězný kousek na 3:2 po parádní individuální akci. Prvně měl ale na papírku napsaného Filipa Helta. „On je z pětky mladých kluků, kteří hrají výborně. Chtěl jsem dát tentokrát jeho, na ledě maká, snaží se a bojuje. Líbí se mi, jak hraje, třeba i u mantinelu. Zaslouží si to i za zápasy před tím. Ale za závěrečný gól jsem musel dát Tomáše Havránka. Naše dvacet osmička, nádhera,“ rozplývá se Štěpán Pojer a na závěr i pro zasmání dodal: „Od nás to byl Tomáš Havránek, z Kolína David Šafránek. To se pěkně rýmuje. Havran, Šafran. Akorát Šafránek byl o hlavu větší.“

Štěpán Pojer z firmy Andone po utkání Dukla – Kolín 3:2

Autor videa: Tomáš Lysý

Andone

Firma Andone sídlí v Dobroníně - Malé cihelně a v jejím portfoliu činností je dodávka komodit jako jsou olejniny, obiloviny, technické oleje a tuky, dále produkce krmiva pro hospodářská zvířata, produkce energetických doplňků, olejů a tuků. Při výrobě dalších produktů, jako je Glycerol, Glymel Energo, krmný lecitin, methanol a mastné kyseliny využívá firma svého výzkumu a vývoje a taktéž laboratorních služeb. Nedílnou součástí portfolia výrobků firmy Andone jsou glycerinové vody, externí substráty a další.

Webové stránky