Přejeme Vám šťastný nový rok a hlavně hodně zdraví!

31.12.2021 / Tomáš Lysý

Rok se s rokem sešel. Ten s číslem 2021 je u konce. Dukla v něm byla kousek od postupu do extraligy, ovšem rozhodující bitvy se hrály před prázdným stadionem z důvodu pandemické situace. Ta hrozí i nyní, takže do ochozů může aktuálně pouze 1000 diváků. Do roku 2022 je tedy nejvýše záhodno přát hlavně pevné zdraví. Klub i celá redakce Dukly přeje všem zdraví, štěstí, lásku, spokojenost a ať je rok 2022 rokem lepším než ten právě končící. Mějme se rádi!
„Vážení obchodní partneři, přátelé, fanoušci. Moc rád bych Vám poděkoval za velkou podporu a náklonnost. Rok 2021 nebyl lehký, o to více si Vaší přízně vážím. Dovolte mi popřát Vám hlavně hodně zdraví. Těším se naviděnou v novém roce,“ říká jednatel Bedřich Ščerban.

Viktor Ujčík: Kromě obligátní lásky a zdraví bych chtěl všem popřát, aby trošku prozřeli a zjišťovali si informace o tom, co se u nás a ve světě děje i jinde, než od oficiálních mainstreamových médií a představitelů vlády. Aby získali více respektu jeden k druhému a respektovali rozhodnutí jiných lidí. Každý jsme lidská bytost, která má svůj osobitý názor, a ten bychom měli respektovat.

Josef Skořepa: Popřál bych všem lidem hodně zdraví, spokojenosti, aby na sebe byli hodní, šťastní. A hlavně ať jsou zdraví.

Tomáš Čachotský: Chtěl bych popřát hlavně zdraví, protože doba je taková, jaká je. Doufám, že se z pandemie brzy dostaneme a budeme se scházet na zimáku. Že tady bude „plnej dům“, jak jsme byli zvyklí třeba v baráži, a ne že tady bude moct být tisíc lidí. Doufám, že se nám to v novém roce splní.

Tomáš Harkabus: V téhle době určitě hlavně zdraví. Lidi by potřebovali takovou tu pohodu a ne žít tady v tom stresu, v zákazech a těchto věcech. Chci popřát hlavně zdravíčko, pohodu a lepší vyhlídky do nového roku.

Bedřich Ščerban: Já bych chtěl všem lidem popřát krásné Vánoce, hezké svátky. Aby si je užili. A v duchu hesla, že není důležité, co je pod stromečkem, ale jací lidé jsou kolem Vás, tak aby si to všichni užili a odpočinuli si. Pevně věřím, že přijde doba, kdy všichni budeme mít více klidu a pomine covidové nebezpečí kolem nás.

Dukla 2021: Vánoční přání Dukláků

Autor videa: Tomáš Lysý

Grafika: Jakub Illéš