A-tým Dukly musí odložit zápas proti Litoměřicím. V týmu jsou pozitivně testovaní na covid

18.01.2022 / KLUB

Koronavirus covid-19 kosí jeden tým za druhým. Nemoc a s tím související nákaza se prohnala kabinou Přerova a Vrchlabí, se kterými měla hrát Dukla v pondělí, resp. ve středu. Nyní se příznaky nemoci a vzápětí i pozitivní testy prokázaly také v kabině A-týmu Dukly Jihlava. Pozitivně testovaní jsou v karanténním režimu a červenožlutí tak musí odložit sobotní atraktivní zápas proti prvním Litoměřicím. K nejbližšímu zápasu by měla Dukla nastoupit ve středu 26.1.2022 na ledě Slavie Praha.
Vzhledem k nákaze A-týmu může být v rozpisu ledu vyhrazen větší časový prostor pro bruslení veřejnosti. Prohlídky CZ LOKO Arény v úterý 18.1. a v pondělí 24.1. zůstávají v platnosti.

Vedení klubu nyní intenzívně hledá náhradní termíny odložených utkání – s Přerovem, ve Vrchlabí a s Litoměřicemi. V úvahu připadá například olympijská reprezentační přestávka od 6.2.2022 do 14.2.2022 Dukla nehraje žádné utkání. A během vydání tohoto článku došlo k první domluvě. Zápas HC Dukla Jihlava – HC Stadion Litoměřice se uskuteční v náhradním termínu, kterým je středa 9.2.2022 od 17:30 hodin v CZ LOKO Aréně.

Děkujeme Vám za podporu během zápasů letošní nelehké sezony a těšíme se na shledání v CZ LOKO Aréně.