Stadion zřejmě “zmizí” ve skříních a garážích fanoušků

26.07.2022 / Redakce

Zájem fanoušků o “památeční předměty” z CZ LOKO Arény je obrovský. E-mailů s požadavky na “kousky” bývalého Horáckého zimního stadionu už dávno přesahují stovku. Nejde přitom jen o sedačky, ale objevují se až kuriózní požadavky. Vedení HC Dukly Jihlava se omlouvá, že okamžitě neodepisuje a nepotvrzuje doručení emailu, respektive registraci zájmu.

„Ten zájem nás obrovsky potěšil, ale i mírně zaskočil. Je mi líto, že okamžitě nedokážu odepsat na všechny emaily a potvrdit jeho doručení a registraci požadavku. Žádný dopis se neztratí, vše evidujeme a postupně jistě všem i stihneme odepsat,” omlouvá se a zároveň vysvětluje výkonná ředitelka klubu Tereza Ščerbanová. Zájem je o skutečně nečekané rekvizity “svatostánku” fanoušků Dukly. Nové majitele tak zřejmě najdou masivní stoly od bufetu z tribuny A, jednotlivá zábradlí, kusy schodů jednoznačně identifikovatelné podle specifických poškození, nebo dlaždičky z toalet v barvách klubu.

Stále probíhá evidence žádostí zájemců z řad veřejnosti, tak jak bylo vedeno v nedávno zveřejněném článku: CHCETE PAMÁTKU NA MILOVANÝ STADION? NAPIŠTE NÁM! Odkaz na článek zde.

Foto: Vladimír Šťastný 6x