Duklu proti Litoměřicím posílí Matouš Menšík, naopak Fronk a Mareš se vrací zpět

01.10.2022 / Tomáš Lysý

Jihlava hlásí další pohyb v kádru. Jak bylo domluveno, tak bylo i splněno a obránce Lukáš Mareš s útočníkem Jiřím Fronkem se po středečním utkání Dukly proti Vsetínu vrátili do svých stávajících klubů (Olomouc, resp. Litvínov). V utkání sedmého kola, kdy svěřenci trenérů Viktora Ujčíka a Karla Nekvasila zajíždějí na led Litoměřic, se v jihlavské sestavě objeví odchovanec červenožlutých barev Matouš Menšík, jenž po úspěšné uplynulé sezoně a podpisu nové smlouvy s Duklou chytil za pačesy svou šanci v extraligové Olomouci, přičemž do mateřské Jihlavy má vyřízené střídavé starty.

„Od začátku spolupráce s Olomoucí plánujeme, že Matouš za nás bude příležitostně nastupovat. I s ohledem na to, aby odehrál nutný počet zápasů pro případnou účast v play off. Matouš si zatím v extralize vedl velice dobře, proto věříme, že bude velkou posilou,“ komentuje sportovní manažer Tomáš Vrábel přítomnost Matouše Menšíka zpět v Jihlavě, jenž zatím za Duklu odehraje dnešní zápas v Litoměřicích.

Matouš Menšík (číslo 13) se raduje z branky v pátém finále play off Chance ligy 2022 do sítě Vsetína. Foto: Markéta Křížová