Společnost Agrotrans Otice se rozhodla podpořit Duklu a je dalším novým partnerem klubu

07.08.2017 / KLUB

„Nejvzácnější jsou partneři, kteří se sami přihlásí, že chtějí pomoci a podpořit Duklu. Přijdou s jasným návrhem, částkou. Naše portfolio se rozrostlo o dva takové partnery,“ říká jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban. Jedním z nich je firma Agrotrans Otice s.r.o., jenž se zabývá prodejem pícninářské, aplikační, dopravní a manipulační techniky, dále prodejem speciálního příslušenství pro traktory a speciální zemědělské pneu.

Jednatel Agrotrans Otice s.r.o. pan Ing. Vladimír Poštulka sám kontaktoval Duklu Jihlava s tím, že chce klubu pomoct. „S panem Poštulkou jsem se ještě nesetkal. Napsal mi e-mail, že má zájem nás podpořit. Zavolali jsme si. Řekl, že sleduje Duklu a mou práci tři roky a chce mi pomoct. Vše jsme řešili přes e-maily a telefony. Smlouvy posílali poštou. V posledním rozhovoru mi pan Poštulka řekl, že až pojede do Jihlavy, tak se staví. Nikdy bych nevěřil, že i takto se dá získat partner. Těším se, až ho poznám,“ sděluje pro hcdukla.cz jednatel klubu Bedřich Ščerban.


Agrotrans Otice s.r.o.

Firma byla založena panem Ing. Vladimírem Poštulkou v roce 1993 se záměrem prodávat zemědělskou techniku.

Nejprve šlo o dánské značky –JF-, Bogballe a Kongskilde. Díky velkému zájmu ze strany zemědělců o speciální zemědělské pneu se společnost zaměřila také na tento sortiment, kterému do té doby nebyla věnována téměř žádná pozornost. V návaznosti byl spuštěn provoz zemědělského pneuservisu.

Do roku 2000 si společnost vybudovala stabilní pozici v celé oblasti severní Moravy. Stavěla především na renomovaných značkách, ke kterým přibyla např. dopravní a aplikační technika Annaburger. V roce 2006 vznikla právnická osoba s názvem Agrotrans Otice s.r.o.

V současné době se firma zabývá prodejem pícninářské, aplikační, dopravní a manipulační techniky. Zajímavý podíl na prodeji má speciální příslušenství pro traktory, jako jsou závěsné spojovací systémy rakouské firmy Scharmüller, a přední zvedací zařízení holandského výrobce Zuidberg.

Dodávanou techniku také firma propaguje nasazením přímo u zákazníků ve formě provádění prací ve službách. Mimo to se společnost pravidelně účastní veletrhů, výstav, polních předvádění apod.

Od začátku se Agrotrans Otice snaží stavět na kvalitním záručním a pozáručním servisu. O potřeby zákazníků se nyní stará 13 pracovníků. Nový areál firmy ve Štáblovicích (od roku 2008) umožnil rozšířit skladové prostory a servisní zázemí.

Ing. Vladimír Poštulka
jednatel Agrotrans Otice s.r.o.

Zdroj: O firmě Agrotrans Otice s.r.o.


Napsáno o Agrotrans Otice s.r.o.

Reference