3:1
(1:0, 0:1, 2:0)

24.08.2010 / Zdeněk Drla

24.08.2010 16:15, Přípravné zápasy juniorů - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Šťastný Ji.- Randa, Martínek L., Jaroš, Zadražil, Hlaveš, Štastný Jar., Kolda, Cirhan - Pekárek, Mikeš, Vysloužil, Protasenja, Polcar, Kret, Paták, Pometlo, Dvořák, Matějka, Zídek, Kuřítko
3

BK Mladá Boleslav

Will - Sedláček, Mozík, Chalupa, Soukup, Arazim, Martínek M., Anděl, Dostál, Jankovský, Filip, Lenc, Rys, Jiránek, Protivný, Chaloupka, Koudela, Hyka, Matějček, Frolík, Babický
1
Branky a nahrávky: 9. Protasenja (Kuřítko), 51. Polcar (Hlaveš), 60. Protasenja - 24. Filip (Jankovský). Rozhodčí: Hejduk, Kotlík, Ryšavý V. Vyloučení: 3:5 (navíc Dostál (MBL) 10 min. OT). Využití: 0:0 Diváci: 50. Průběh utkání: 0:1, 3:1.

Ohlasy trenérů

Tomáš Potěšil, Mladá Boleslav: „S utkáním nemohu být spokojen. Možná pět, šest střídání bylo podle mých představ. Hráči neplní základní věci, hlavně co se týče obranné činnosti. Všechny to táhne dopředu, z toho potom vzniká chaos. Když jsou kotouče na hraně, kdo ho vybojuje, tak my více myslíme na útok než na obranu. Jihlava měla dneska lepší pohyb. A právě pohyb je v hokeji to nejdůležitější."

Petr Svoboda, Jihlava: „Začátek nebyl špatný, byl mnohem lepší než včera. V druhé třetině se hra vyrovnala a chvílemi měla Mladá Boleslav trochu navrch. Začali dohrávat osobní souboje. Trochu nás přibrzdilo oslabení 5 na 4 a poté 5 na 3. Kluci si ale zase vyzkoušeli hru při tomto poměru. Sehráli to dobře. Byl to takový nepěkný zápas se spoustou osobních soubojů. Dlouhé minuty žádná kloudná akce. Celkově to byl těžký zápas a těch nás bude čekat většina v extralize."

Fotogalerie utkání

Fotogalerie