Rozlučkový zápas Oldřicha Bakuse: Mistři 1991 zveřejnili soupisku

18.03.2011 / Redakce

Kapitán Dukly Jihlava Oldřich Bakus se rozloučí s aktivní hokejovou kariérou v sobotu 26. března při exhibičním utkání hvězd. Proti jeho výběru Bakus Stars se postaví Mistři z roku 1991, kteří pro Duklu Jihlava získali dvanáctý ligový titul. Zápas začíná v 19 hodin, předcházet mu bude od 17:30 hodin autogramiáda hráčů, kteří se objeví na ledě.

Na autogramiádě si budou moci fanoušci nechat podepsat od svých oblíbených hokejistů cokoliv. Dresy, trička, památníčky, kartičky či plakáty. „K dispozici bude malý plakát mistrů z roku 1991, ten už je vytištěn. Ve chvíli, kdy kapitán Bakus uzavře soupisku, pořídíme i plakát jeho týmu," prozradil Zdeněk Drla z marketingového oddělení.

„Soupisky jsou téměř hotové, dolaďujeme poslední detaily. Kompletní sestava týmu Oldřicha Bakuse bude představena na začátku příštího týdne,“ prozradil jednatel Dukly Jihlava a kapitán Mistrů ligy z roku 1991 Bedřich Ščerban.

„Můžeme prozradit, že v týmu kapitána Bakuse se objeví hráči, se kterými hrál během své kariéry. Fanoušci se tak mohou těšit například na Petra Kuchyňu, Petra Mokrejše nebo Stanislava Nerudu v brance. Na střídačku se postaví trenér Jiří Režnar,“ poodhalil ale alespoň část sestavy Bakus Stars Zdeněk Drla s tím, že na soupisce se objeví i speciální hosté včetně Mistrů z roku 1991. Všechna jména budou zveřejněna na začátku příštího týdne.

„Věříme, že ze strany fanoušků bude o toto exhibiční utkání zájem a že se přijdou s dlouholetým kapitánem svého oblíbeného týmu v hojném počtu rozloučit. Vstup na zápas je zdarma," doplnil Drla. O první přestávce proběhne slavnostní ceremoniál - rozloučení s kapitánem Bakusem, na druhou přestávku si speciální číslo s překvapením připravily krasobruslařky Dukly Jihlava.

Mistři 1991 budou hrat v sestavě:

Richard Adam, Bedřich Ščerban, Roman Kaňkovský, Patrik Augusta, Jiří Cihlář, Libor Dolana, Radek Haut, Radek Haman, Milan Kastner, Aleš Polcar, Jiří Poukar, Petr Vlk, Tomáš Chlubna, Tomáš Kucharčík
Gólmani: Oldřich Svoboda, Roman Čechmánek, Marek Novotný
Trenér: Josef Augusta
Masér: Pavel Křížek