Kupte si vstupenku přes internet, získáte bonus!

18.09.2014 / Zdeněk Drla

Kupte si vstupenku přes internet, získáte bonus! Vedle permanentek, klasických papírových vstupenek na jednotlivá utkání, či dobíjení kreditu na Ice Card mohou fanoušci nově využít i předprodeje na portálu mTicket. Koupí vstupenky online, jejíž cena bude 99 Kč, získají návštěvníci bonus v podobě dvou nápojů – dvou piv nebo limonád.

foto

⇒ Jak na to?

Po registraci a přihlášení na portálu mTicket si zakoupíte online vstupenku na dané domácí utkání Dukly Jihlava.

Cena vstupenky je 99 korun a obsahuje bonus v podobě dvou nápojů (pivo, limo).

Po zaplacení obdržíte do vaší e-mailové schránky či chytrého telefonu unikátní QR kód, s ním budete odbaveni u vstupu C (v případě exponovaných zápasů budou hostující fanoušci s těmito online vstupenkami odbaveni u jejich zvláštního vstupu F – jedná se např. o zápasy s TRE, HBR, CEB, HAV, PRO).

Při odbavení vstupu dostanete dva poukazy na vámi zvolený nápoj – ty můžete uplatnit ve všech bufetech v hlavní hale HZS.

Systém předprodeje přes portál mTicket se osvědčil při nedávném Zlatém utkání. Vedení Dukly Jihlava se proto rozhodlo umožnit fanouškům nakupovat lístky přes internet i v nové sezoně 2014/2015. „Vstupenka bude stát 99 korun, jako bonus k ní ale budou dva nápoje, buď dvě piva, dvě limonády nebo kombinace pivo – limo,“ vysvětluje jednatel klubu Bedřich Ščerban s tím, že návštěvníci v případě zakoupení vstupenky na internetu ušetří zhruba dvacet korun.

Návštěvníci zápasů první ligy na Horáckém zimním stadionu se vstupenkami zakoupenými přes portál mTicket mohou využívat pro vstup do haly vchod C z parku, kdy jeden ze vstupů bude vyčleněn právě jen pro ně. Při exponovaných zápasech, jakými jsou například derby s Horáckou Slavií Třebíč, Havlíčkovým Brodem či utkání s Českými Budějovicemi nebo Havířovem, kdy přijíždí větší množství hostujících fanoušků, bude možnost odbavení online zakoupených vstupenek i na vstupu F od pivovaru, který je vyhrazen právě pro hosty (budeme informovat).

Systém online předprodeje umožnuje s předstihem zjistit, kolik fanoušků a z kterých mist kraje či republiky si online vstupenku zakoupilo a tudíž operativně zajistit potřebná místa a odbavení pro hostující fans.

Jak systém funguje? Zájemce o online vstupenku s bonusem (dvě piva, dvě limonády či kombinace) si po krátké registraci na portálu mTicket zakoupí online vstupenku. Ta mu přijde buď do jeho chytrého telefonu popřípadě do emailové schránky jako tzv. QR kód. U vstupu na Horácký zimní stadion (vchod C, popř. F) se prokáže buď doma vytištěnou vstupenkou z emailu, popřípadě kódem z chytrého mobilního telefonu. Při vstupu obdrží dvě poukázky buď na dvě piva, na dvě limonády, popřípadě kombinaci pivo – limo (dle výběru). Tyto poukázky může uplatnit ve všech bufetech v hlavní hale Horáckého zimního stadionu – bufet za kotlem domácích, dva bufety v rohu na tribuně C (směrem k domácímu kotli i v sektoru hostů) či v bufetu u staré vrátnice. Nelze je uplatnit v hospůdce Ta jihlavská…

Nové výdejní místo vzniká i na tribuně C za brankou vedle vystaveného vozu KIA, kde roste Ježek bar. Ten bude zprovozněn v nejbližších dnech. Jde o project Dukly Jihlava a generálního partnera klubu Pivovaru Ježek. Vyroste zde exkluzivní bar se šesti misty, ze kterých budou moci pozvaní hosté sledovat zápasy Dukly Jihlava. „Tři místa jsou vyčleněna pro Pivovar Ježek a jeho partnery, o další tři místa, která “patří” nám, budeme soutěžit mezi našimi fanoušky, bude to obdoba ‘Nejlepšího místa v baráku‘, o které jsme hráli před několika lety,” říká Bedřich Ščerban. Výherci míst budou moci sledovat hokejový zápas ze zajímavého prostoru, navíc budou mít konzumaci v Ježek baru zdarma. Soutěže by měly odstartovat na začátku října.