První zápas proti Kladnu zahájí lasershow

16.02.2015 / Zdeněk Drla

Už jen desítky hodin zbývají do startu čtvrtfinálových bitev letošního play-off první ligy. Série hrané na čtyři vítězství budou zahájeny na čtyřech stadionech - v Chomutově, Českých Budějovicích, Třebíči a Jihlavě. Tu na Horáckém zimním stadionu zahájí velkolepá lasershow.
První zápas čtvrtfinále play-off mezi Duklou Jihlava a Kladnem začíná ve středu 18. února 2015 v tradičních 17:30 hodin, lasershow a slavnostní nástup hráčů zhruba o deset minut dříve. Přijďte proto na HZS včas!.

Lasershow bude ve středu 18. února krátce před půl šestou večerní provázet zahájení prvního čtvrtfinále play-off mezi Duklou Jihlava a Kladnem a slavnostní nástup domácích borců. "Bude trvat zhruba pět minut, hráči budou nastupovat třeba světelným tunelem," poodhalil něco málo z příprav slavnostního zahájení vyřazovací části sezony Dušan Pařil z marketingového oddělení Dukly Jihlava.

Produkci zajišťuje společnost Meloun Lasershow z Jindřichova Hradce (profil společnosti na Facebooku).

Samotná lasershow bude předcházet úvodnímu vhazování, které je naplánováno na 17:30 hodin. "Fanoušci by proto měli do ochozů dorazit včas, aby o nic nepřišli," doplňuje Dušan Pařil.

Příznivci domácího týmu mohou využít již nyn předprodeje vstupenek na Infocentru Horáckého zimního stadionu (informace o předprodeji a platnosti permanentek najdete zde).