Bouře se blíží! Dukla Jihlava zahajuje předprodej vstupenek na čtvrtfinále play-off

21.02.2017 / KLUB

Vrchol sezony přichází. Dukla Jihlava zahájí v neděli 26. února 2017 letošní play-off a hned o den později hraje na domácím ledě druhý zápas. Soupeř Dukly ještě není znám, vzejde z předkola, ale už nyní si můžete pořídit vstupenky na první dva domácí zápasy. Předprodej probíhá každý den během bruslení veřejnosti na Horáckém zimním stadionu, lístky je možné koupit i přes Ticketportal. Jednotné vstupné pro dospělé je 100 Kč, pro děti 20 Kč. Motto letošního play-off zní: Bouře se blíží, před startem vyřazovacích bojů chystá Dukla autogramiádu v jihlavském City Parku.

Vstupné na čtvrtfinále play-off

Termín je jasný, soupeř bude znám během několika dnů z předkola play-off. Dukla Jihlava začne díky druhému místu po základní části vyřazovací boje dvěma domácími zápasy. Bitva o semifinále začne na Horáckém zimním stadionu v neděli 26. února 2017 v 17:30, druhé utkání je na programu o den později ve stejný čas.

Jednotné vstupné pro dospělé činí 100 Kč/zápas, což stejná cena, jako byla při loňském čtvrtfinále Dukly.
Výše dětského vstupného (děti do 130 cm) je stejná jako v základní části, tedy 20 Kč/zápas.

Jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban stejně jako celý tým věří, že fanoušci přijdou do ochozů v co největším počtu. „Cena lístků byla stanovena na 100 Kč. Zvolili jsme nižší vstupné, než mají na předkolo play-off v Prostějově a Přerově a výrazně nižší než České Budějovice pro čtvrtfinále. Chceme, aby fanoušci co nejvíce podpořili hráče, říká jednatel klubu směrem k příznivcům červenožlutých barev. „Tým Dukly Jihlava se připravuje a soustředí na první zápas čtvrtfinále play-off. Je to i filozofie, s kterou tým do závěrečné části sezony půjde. Plná koncentrace na následující zápas, bez ohledu na výsledek předchozího,“ doplňuje Bedřich Ščerban.

Platnost permanentek:
Po odehrání základní části WSM Ligy vypršela platnost základních permanentek, které se daly před sezonou pořídit za 1590 korun. V platnosti tak zůstávají dva typy permanentek: základní část + play off (za 1990 korun) a celá sezona (za 2200 korun). V platnosti zůstávají i Ice Card partner, VIP a press.

Předprodej na Infocentru:
Předprodej vstupenek bude probíhat na Infocentru Horáckého zimního stadionu (přízemí bílé budovy za světelným panelem směrem od divadla DIOD – pozn. red.) denně vždy půlhodiny před začátkem bruslení veřejnosti. Termíny předprodeje na Infocentru jsou následující:
Pátek 17. února 2017 od 18:30 do 19:30
Sobota 18. února 2017 od 18:30 do 19:30
Neděle 19. února 2017 od 9:30 do 10:30 a od 18:30 do 19:30
Pondělí 20. února 2017 – pátek 24. února 2017 od 10:30 do 11:30 a od 18:30 do 19:30
Sobota 25. února 2017 od 12:30 do 13:30 a od 18:30 do 19:30
Neděle 26. února 2017 od 9:30 do 10:30. Všechny pokladny budou otevřeny od 16 hodin (tzn. hodinu a půl před startem utkání)

Předprodej na autogramiádě A-týmu:
Vstupenky je možné získat také na autogramiádě Dukly před startem play-off 2017, která proběhne ve čtvrtek 23. února 2017 od 16 hodin v jihlavském City Parku. Pro fanoušky jsou připraveny vstupenky na stání na oba dva první čtvrtfinálové zápasy.


Bouře se blíží

Od začátku sezony viděli fanoušci na stránkách klubu heslo „Minulost je naší motivací.“ Stejně jako se změnila grafická podoba stránek pro vyřazovací boje, změnilo se i motto. „Do rozhodující fáze sezony vstupujeme s očekáváním a napětím s cílem dotáhnout to co nejdále. Tomu odpovídá i motto „Bouře se blíží.“ Zároveň věříme, že fanoušci vytvoří na Horáckém zimním stadionu tu pravou bouřlivou atmosféru,“ říká Zdeněk Drla z marketingového oddělení klubu. Na sociálních sítích (Facebook, Twitter) je zároveň možné použít hashtag s tímto heslem - #boureseblizi . Vybrané a zajímavé příspěvky s tímto hashtagem se mohou objevit v průběhu přestávek domácích zápasů na LED panelu.


Autogramiáda

Před blížícím se vrcholem sezony pořádá Dukla Jihlava také autogramiádu hráčů a trenérů A-týmu. Podpisová akce proběhne ve čtvrtek 23. února 2017 od 16 hodin v prostorách jihlavského City Parku a klub jí pořádá ve spolupráci s partnerem Lion Sport, který má v obchodním centru značkovou prodejnu Adidas. „Vyšli jsme vstříc fanouškům, kteří chtěli, aby autogramiáda začínala v pozdějších odpoledních hodinách. Hráči a trenéři se budou podepisovat na kartičky z aktuální sezony, které jsme nechali vyrobit přímo na autogramiádu,“ prozrazuje Tomáš Lysý z marketingového oddělení klubu. Celá akce bude probíhat s doprovodným programem, podrobnosti budou zveřejněny na webu Dukly a sociálních sítích začátkem příštího týdne.


Čtěte také:

Čtvrtfinálový soupeř Dukly vzejde z trojice Prostějov, Benátky nebo Frýdek-Místek

Přeju si znovu baráž. Pokud se do ní Dukla dostane, přijedeme s celým fanklubem, říká švýcarský fanoušek Chris Habegger

Jsem rád za překonání rekordů právě tady v Dukle. Moc jsem si to tady oblíbil, povídá Jiří Říha

Deset prvenství! Hráči Dukly ovládli téměř všechny statistiky základní části WSM Ligy

Autogramiáda A-týmu Dukly před play-off 2017 proběhne ve čtvrtek v jihlavském City Parku