Autogramiáda A-týmu Dukly před play-off 2017 proběhne ve čtvrtek v jihlavském City Parku

21.02.2017 / KLUB

Už jen několik málo dní zbývá do startu letošního play-off. Čekání na úvodní zápas čtvrtfinále 2017 si můžete zkrátit a zpestřit autogramiádou s hráči a trenéry A-týmu Dukly Jihlava. Podpisová akce se uskuteční ve čtvrtek 23. února 2017 od 16 hodin v jihlavském City Parku. Připravené jsou nejen kartičky hráčů a trenérů z aktuální sezony, ale také doprovodný program. Celou akci pořádá klub ve spolupráci s partnerem Lion Sport, jenž má v obchodním centru značkovou prodejnu Adidas.

Na autogramiádě, která proběhne tři dny před startem prvního čtvrtfinále Dukly, se představí celý jihlavský kádr. Akce proběhne ve čtvrtek 23. února 2017 od 16 hodin, tedy přesně rok od loňské autogramiády, která měla u fanoušků pozitivní odezvu. „Letos jsme vyšli vstříc fanouškům, kteří chtěli, aby autogramiáda začínala v pozdějších odpoledních hodinách. Hráči a trenéři se budou podepisovat na kartičky z aktuální sezony, které jsme nechali vyrobit přímo na autogramiádu,“ prozrazuje Tomáš Lysý z marketingového oddělení klubu.

Návštěvníci se mohou těšit i na doprovodný program v podobě soutěže, v prodejně Adidas je momentálně možnost nakoupit zboží ve výprodejích až 50%. Na akci samozřejmě nebude chybět ani klubový maskot. Zároveň bude možné zakoupit si vstupenky na stání na první dva zápasy čtvrtfinále Dukly - v neděli 26. února a v pondělí 27. února od 17:30 na Horáckém zimním stadionu.

Grafika: Zdeněk Drla



Čtěte také:

Čtvrtfinálový soupeř Dukly vzejde z trojice Prostějov, Benátky nebo Frýdek-Místek

Přeju si znovu baráž. Pokud se do ní Dukla dostane, přijedeme s celým fanklubem, říká švýcarský fanoušek Chris Habegger

Jsem rád za překonání rekordů právě tady v Dukle. Moc jsem si to tady oblíbil, povídá Jiří Říha

Deset prvenství! Hráči Dukly ovládli téměř všechny statistiky základní části WSM Ligy

Bouře se blíží! Dukla Jihlava zahajuje předprodej vstupenek na čtvrtfinále play-off