0:4
(0:2, 0:1, 0:1)

Mladší dorost zakončil základní část výhrou na ledě nedalekého Žďáru

22.11.2015 / Tomáš Lysý

Zápas posledního kola základní části ELIOD Extraligy mladšího dorostu začala Dukla výborně a v jedenácté minutě vedla ve Žďáru již o dvě branky, slepené góly vstřelili Jaroslav Musil a Tomáš Vala. Také ve druhé třetině byla Dukla lepší, její třetí branku přidal Jan Úlovec. Když na začátku třetí třetiny zvýšil Adam Najman, bylo rozhodnuto. Gólman Jan Juřička navíc nepustil za svá záda ani jednu střelu.
Jihlavě nakonec na postup do skupiny s jistotou play-off chyběly čtyři body. Nyní bude Dukla bojovat s celky na pátém až desátém místě tabulky o jedno volné místo v play-off, bude se hrát čtyřkolově každý s každým.
22.11.2015 17:00, ELIOD extraliga mladšího dorostu - 18. kolo

SKLH Žďár nad Sázavou

Vacek – Melichar, Pytlíková, Pachl, Myška, Kukla – Trejbal, Soukup, Křehlík, Jindra, Primožič, Šutera, Pytlík, Brejcha, Hladík, Tobiáš
0

HC Dukla Jihlava

Juřička – Piskač, Zadina, Rusňák, Juda, Marek, Barák, Rašín – Brož, Vala, Zadražil, Úlovec, Musil, Kardoš, Najman, Filip, Svoboda
4
Branky a nahrávky: 10. Musil (Juda, Úlovec), 11. Vala (Brož, Najman), 23. Úlovec (Rašín, Vala), 41. Najman (Vala, Zadina). Rozhodčí: Kratochvíl – Budínský, Kleprlík. Vyloučení: 6:6. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 138. Střely na branku: 20:39. Průběh utkání: 0:4.