Dukla odehraje přípravu ve speciální sadě dresů, na stadion se dostanete pouze vstupem G

02.08.2016 / Zdeněk Drla

Všech šest přípravných duelů před novou sezonou WSM Ligy odehraje Dukla Jihlava ve speciální sadě žlutých dresů. Poprvé se v nich svým fanouškům představí v předehrávce Dukla cupu v úterý 2. srpna 2016, kdy od 18 hodin hostí extraligovou Olomouc.
Na Horácký zimní stadion se příznivci červenožlutých barev dostanou během přípravy pouze vstupem G - naproti Vysoké škole polytechnické.

Dukla Jihlava slaví 60. výročí založení a toto jubileum budou připomínat i v přípravných zápasech speciální dresy. Vyrobena byla pouze žlutá varianta s "šedesátkovým" logem. Spodní lem přední části zdobí loga soupeřů Dukly v přípravě i s daty, kdy se s nimi utká. Dresů je vyrobených pouze 25 a po skončení přípravného období je budou moci fanoušci vydražit v aukci.

Na stadion pouze vchodem G, permanentky v Infocentru

Během přípravných zápasů bude fanouškům vzhledem k vysokým venkovním teplotám umožněn vstup na Horácký zimní stadion pouze vchodem G - naproti Vysoké škole polytechnické. Na této pokladně bude možné zakoupit pouze papírové vstupenky na jednotlivá utkání. Permanentky na sezonu (více informací zde) či Dukla cup můžete pořídit pouze na Infocentru. Obě pokladny budou otevřeny v den zápasu od 17 hodin.

Jednotlivé vstupné na přípravné zápasy Dukly Jihlava a zbývající zápasy Dukla cupu je 50 korun pro dospělé a 10 korun pro děti do 130 centimetrů. Permanentka na celý Dukla cup (6 zápasů) přijde dospělého zájemce na 200 korun, dítě na 50 korun.

ČTĚTE TAKÉ: Příprava začíná. Jihlava vyzve v předehrávce Dukla Cupu extraligovou Olomouc