Proti Spartě ve žlutém. Dukla doma představí všechny tři varianty dresů

18.01.2018 / Tomáš Lysý

Dukla Jihlava nastoupila v letošní sezoně k domácím zápasům ve dvou barevných variantách. Domácí sada musí být tmavá, proto jihlavští hokejisté hrají na Horáckém zimním stadionu v bordó variantě. Na konci roku 2017, v utkání proti Vítkovicím, představila Dukla také třetí sadu dresů - bílou - ve které hráči nastupují celý leden na hřištích soupeřů. A co poslední sada? Žlutá barva dresů, kterou Dukla obléká venku, bude fanouškům představena již v pátek 19. ledna 2018 doma proti Spartě Praha.

Před novou sezonou upravila Dukla svojí image, se kterou po dvanácti letech vstoupila do extraligy. Klasické logo bylo lehce upraveno, k němu vzniklo logo alternativní. To se projevilo i na dresech. Vznikly zbrusu nové dresy s předepsanými logy partnerů Tipsport extraligy ledního hokeje. Vše je přesně sladěno - k bordó dresům mají hráči bordó štulpny, ke žluté variantě jsou zase žluté štulpny; v obou případech s bordó kalhotami.

Jihlava v letošní sezoně používá tři varianty dresů (výrobce Bison Sportswear):
Bordó varianta: V těchto dresech nastupuje Dukla k domácím zápasům, jelikož domácí tým musí hrát v tmavých dresech.
Žlutá varianta: Barva pro venkovní zápasy; hostující tým totiž musí nastupovat k utkáních ve světlém
Bílá varianta: Alternativní barevná kombinace, ve které Dukla hraje na hřištích soupeřů celý leden a kterou představila domácím fanouškům na konci roku 2017 doma proti Vítkovicím.

Nyní přichází čas, kdy bude v domácím prostředí přestavena také žlutá varianta. „V pátek 19. ledna 2018 nastoupíme doma proti Spartě ve žluté sadě dresů, abychom našim fanouškům na Horáckém zimním stadionu představili všechny tři varianty dresů, jenž pro tuto sezonu máme,“ prozrazuje Zdeněk Drla z marketingového oddělení klubu, přičemž uvádí, že každá změna barevné kombinace musí být odsouhlasena vedením TELH.

Další důvod navíc, proč přijít na Duklu. Proti Spartě ve žlutém!

Žlutá varianta dresů Dukly Jihlava pro sezonu 2017/2018. Foto: Tomáš Buksa