Kde se něco děje, tam je ježek JD. Stihl narozeniny, olympiádu, gril, volejbal, běh i posilovnu

11.07.2018 / JD MASKOT DUKLY

Zatímco hokejisté Dukly odpočívají po náročné letní přípravě a před nástupem na led, klubový maskot ježek JD se nezastaví. Stačí se podívat na výčet jeho aktivit, který za poslední měsíc měl. Účastnil se turnaje v beachvolejbalu, byl na grilovačce Spolku fanoušků HCD, navštívil olympiádu dětí na ZŠ Seifertova, podpořil charitativní projekt Běh pro Bárku nebo si vyzkoušel jeden den tréninku s A-týmem v posilovně. Je to zkrátka JD všeuměl! A hlavně rozdával radost na narozeninové oslavě – tu si ostatně můžete objednat zde.
Neváhejte a sledujte JD maskota Dukly na jeho Facebooku a v následujících dnech se dozvíte plno nového...

Ježek JD na narozeninách

Chcete ježka JD na svých narozeninách. Jde to a navíc hodně jednoduše. Stačí napsat na e-mail deti@hcdukla.cz (děti, protože kdo si hraje, ten nezlobí) a my Vás budeme kontaktovat s podrobnostmi. Veškeré info najdete zde.

JD takhle přijel i na oslavu dlouholeté fanynky Dukly a oboustranně bylo plno radosti. Řásná se otřásala v základech a pokud nevěříte, podívejte se na fotky níže:

Posilovna s A-týmem

JD vlétne do nové sezony s pořádným elánem, bude totiž hodně nabušený. Proč? Jelikož jako správný Duklák absolvoval s A-týmem jeden tréninkový dril pod vedením kondičního kouče Míry Skály. Nejsilnější ježek nejen v celé Vysočině je právě ten Jihlavský!

Běh pro Bárku

Dobrých věcí není nikdy dost. Moc dobře to ví i JD, takže vyjma narozeninových oslav a radovánek s fanoušky nebo hráči také pomáhá. Na konci června se účastnil charitativního běhu pro hospic Bárka. Prostě i ježek má dobré srdce. Nebo, chcete-li, dobré bodliny…

Olympiáda na ZŠ Seifertova

Pokud poupravíme známé rčení, tak nejen oslavami živ je duklácký ježek. Základní škola Seifertova Jihlava pořádala na konci června dvoudenní olympiádu svých školáků, nejprve pro první stupeň (1. – 5. třída), poté pro druhý stupeň. JD se zúčastnil obou dnů olympiády a střihl si i dva sprinty na 60 metrů s poměrně slušným časem (12,37 sekundy)

Akce Spolku fanoušků HCD v Sedlejově

Na olympiádu se ale musel JD výrazně posílit. A kde jinde a kdy jindy než s fanoušky Dukly Jihlava. Spolek fanoušků HCD totiž pořádal vůbec první grilovačku. Ježek si užil dobrého piva, grilovaných pochutin a dokonce si i zahrál fotbálek.

Vodní ráj – turnaj v beachvolejbalu

Jihlavské koupaliště Vodní ráj slavilo plnoletost. K příležitosti 18. sezony se pořádal v prostorách Vodního ráje společenský turnaj v plážovém volejbalu, na kterém vybojovali zástupci Dukly Jihlava třetí místo. Však jim k tomu Ježek pořádně pomohl svým fanděním!