Objednejte si dres Dukly, ať ho máte doručený do Vánoc. Eshop i Fanshop nabízí další novinky

20.11.2018 / Tomáš Lysý

Provozovatel Fanshopu a Eshopu HC Dukla Jihlava, firma SportsScouting, upozorňuje fanoušky na termín objednání dresů. Pokud chcete mít dres Dukly doručený do Vánoc, je nutné ho objednat nejpozději do středy 21. listopadu 2018 (domácí zápas Dukly proti Porubě). Objednávky po tomto termínu nebudou do Vánoc dodány. Ve Fanshopu a Eshopu můžete nově nakoupit techno-novinky s motivem Dukly (myš, USB, powerbanka, podložka pod myš) nebo hygienickou taštičku, kterou používají hráči a realizační tým Dukly. V nabídce je také tričko dle vzoru vojenského dresu Dukly ze speciálního zápasu na počest Válečným veteránům.

Novinky ve Fanshopu a Eshopu

Ve Fanshopu i Eshopu jsou samozřejmě k dostání i minidresy Dukly na sezonu 2018/2019.

Pokud chcete tričko, které je navlas stejné speciálnímu dresu na Den válečných veteránů, můžete si ho také objednat. K dispozici jsou i trička podobná dresům z přípravy Dukly - více zde.

Chcete udělat sobě nebo svým blízkým radost originální myší, podložkou pod myš, USBéčkem nebo praktickou powerbankou v symbolech Dukly? Můžete! Stačí si je objednat nebo koupit při domácím zápasu Dukly ve Fanshopu.

Eshop HC Dukla Jihlava najdete zde.
Fanshop Dukly je umístěn nahoře za sektorem ABC na stání za kotlem domácích fanoušků, resp. vpravo vedle bufetu (pohledem od ledu). Otevřen je během všech domácích zápasů Dukly Jihlava.