Pomozte klubu v derby s Třebíčí a přineste na stadion starý mobil!

20.12.2018 / Tomáš Lysý

Pokud fanoušci HC Dukla Jihlava porazí ve sběru mobilů soupeře, mohou se mladí hokejisté těšit na nové vybavení v hodnotě 10 tisíc korun. Pomozte našemu klubu v derby s hokejovou Třebíčí. Zapojili jsme se do projektu neziskové společnosti ASEKOL, která provozuje systém zpětného odběru vysloužilého elektra. Sesbírejme společně před zápasem s SK Horácká Slavia Třebíč (sobota 22. prosince 2018 od 17:30) co nejvíce starých mobilů. Pokud v počtu vyřazených mobilních telefonů překonáme třebíčského soupeře, může se náš klub těšit na příspěvek 10.000 korun, za který nakoupíme nové vybavení pro naše mládežnické týmy.

Co musíte udělat? Stačí na prosincové derby proti Třebíči vzít jakýkoliv starý i nefunkční mobilní telefon a odevzdat ho u červeného stánku ASEKOL, který bude umístěn před Horáckým stadionem u vchodu C v době od 16.00 do 17.30.

Kdo přinese dva mobilní telefony, může získat volnou vstupenku na utkání nebo hokejové suvenýry a propagační předměty. Celkem bude připraveno 50 volných vstupenek na stání a desítky dalších drobností.

Všechny vybrané mobilní telefony budou ekologicky rozebrány a recyklovány, díky čemuž se ušetří cenné materiály, suroviny a množství energie. Více informací o třídění elektrozařízení lze najít na stránkách www.asekol.cz nebo na www.cervenekontejnery.cz