Tomáš Havránek v Dukle končí, Karlovy Vary ho posílají do Třebíče

12.01.2019 / KLUB

Rozloučil se asistencí. Řeč je o útočníkovi Tomáši Havránkovi, který k jednatřiceti zápasů za Duklu žádný další zatím nepřidá. V Jihlavě byl na hostování z Karlových Varů, které si ho mohly kdykoliv stáhnout nebo poslat jinam. A to se nyní stalo – z rozhodnutí mateřského klubu HC Energie Karlovy Vary končí k 12. lednu 2019 dvacetiletý forvard v Dukle a přesouvá se do Třebíče. „Tomáš nám přišel vypomoci v době, kdy jsme měli hodně zraněných. O jeho služby jsme měli nadále zájem, ale za předpokladu působení do konce sezony v našem klubu. Respektujeme ale rozhodnutí mateřského klubu přesunout hráče jinam a mít právo si ho kdykoliv stáhnout,“ potvrzuje jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban slova kouče Františka Zemana z tiskové konference o Havránkově odchodu.

Opačná situace je u Tomáše Harkabuse a Martina Osmíka. Oba útočníci přišli do Dukly z Karlových Varů začátkem letního přípravného období nejprve na zkoušku, které se následně změnilo na hostování. „Tomáš Harkabus i Martin Osmík zůstávají. Rozhodujeme o nich my. U Tomáše Havránka rozhodují Karlovy Vary a kdykoliv si ho mohly stáhnout nebo poslat jinam,“ doplňuje Bedřich Ščerban.

Tomáš Havránek odehrál za Duklu 31 zápasů, ve kterých zapsal čtyři branky a na dalších sedmnáct nahrál. Z hlediska účasti na ledě měl šest plusových bodů. Foto: Markéta Křížová