Vrátíme se! Vstupenky na první dva zápasy čtvrtfinále Dukly proti Litoměřicím jsou v prodeji

27.02.2019 / KLUB

Dukla Jihlava má před sebou už pouze poslední kolo základní části. Vrchol sezony je zde! Jihlavští hokejisté vstoupí do play-off z nejlepší možné pozice, tedy z prvního místa. Soupeře pro čtvrtfinále - HC Stadion Litoměřice - se Dukla dozvěděla ihned po konci posledního kola Chance Ligy a nyní si můžete koupit vstupenky na první dva domácí zápasy. Jihlava zahájí play-off v pátek 1. března 2019 v 17:30 hodin, o den později je na programu ve stejný čas druhý zápas.
Předprodej vstupenek probíhá každý den během bruslení veřejnosti na Horáckém zimním stadionu – půl hodiny před jeho začátkem a půl hodiny po začátku, viz rozpis ledu. Lístky je možné koupit také na automatické pokladně u Infocentra. Vstupenky je možné zakoupit také přes Ticketportal.
Jednotné vstupné na sezení činí 130 Kč, vstupné na stání je stanoveno na 110 Kč. Dětská cena vstupného na stání zůstává na 30 Kč.

Vstupné na čtvrtfinále play-off 2019:

Jihlava měla jako jediná již pět kol před koncem jisté jednak první místo po základní části, druhak pozici v nejlepší čtyřce tabulky. Jisté tedy je, že Dukla vstoupí do vyřazovací části prvním domácím zápasem v pátek 1.3.2019. Druhá bitva o semifinále začne o den později v sobotu 2.3.2019. Úvodní buly obou zápasů je v tradičních 17:30 hodin.

Průměrná návštěvnost osmadvaceti domácích zápasů Dukly v základní části je na čísle 2030 diváků/zápas. Při několika zápasech byla atakována hranice 3000 diváků, nejvyšší počet návštěvníků přišel na druhý domácí zápas proti Motoru – 4085 lidí. A-tým i vedení klubu věří, že fanoušci vytvoří klubu tu pravou domácí atmosféru a že se z Horáckého zimního stadionu opět stane nedobytná tvrz. Vždyť při play-off 2017 vyhrála Dukla v domácím prostředí šest ze sedmi zápasů!

Cena vstupenek:

Jednotné vstupné na sezení: 130 Kč
Vstupné na stání – dospělí: 110 Kč
Vstupné na stání – děti do 130 cm: 30 Kč

Platnost permanentek:

Po odehrání posledního domácího zápasu Dukly v základní části Chance Ligy vypršela platnost permanentek na základní část, které se před sezonou daly pořídit za 2690 Kč. V platnosti tak zůstávají dva typy permanentek: základní část + play off (3250 Kč) nebo na celou sezonu, zahrnující přípravu, základní část, play-off a případnou baráž (3900 Kč). V platnosti zůstávají i partnerské karty, VIP a Press karty.

Předprodej vstupenek na Infocentru HZS:

Předprodej vstupenek na Infocentru Horáckého zimního stadionu (velká bílá budova na křižovatce proti Sokolu) bude probíhat vždy při bruslení veřejnosti, tzn. vždy půlhodiny před jeho začátkem a půlhodiny po jeho začátku. Aktuální rozpis bruslení veřejnosti najdete na rozpisu ledu, případně zde:
Čtvrtek 21.2., pátek 22.2. a sobota 23.2.: 18:30 – 19:30
Neděle 24.2., 9:30 – 10:30 a 18:30 – 19:30
Pondělí 25.2., 15:30 – 16:30
Středa 27.2. a čtvrtek 28.2., 18:30 – 19:30

Předprodej na automatické pokladně HZS:

Automatická pokladna, nacházející se před Infocentrem Horáckého zimního stadionu, funguje prakticky 24 hodin denně. V automatické pokladně lze zakoupit vstupenky na stání na první a druhý domácí zápas čtvrtfinále. Naráz je možné koupit až 10 vstupenek. Systém rozlišuje mezi dospělým a dětským vstupným a platba je možná pouze v hotovosti.

Automatická pokladna Horáckého zimního stadionu

Ticketportal

Přes prodejní síť Ticketportal je možné zakoupit nebo rezervovat vstupenky z pohodlí domova a prostřednictvím počítače. V nabídce je aktuálně první zápas čtvrtfinále a druhý čtvrtfinálový zápas.

Vzor vytištěné vstupenky zakoupené prostřednictvím Ticketportalu. Foto: Ticketportal

Vstupenky online na Ticketportalu

Infocentrum Horáckého zimního stadionu:

Plánek Horáckého zimního stadionu:

Nikdy se nevzdáme. Vrátíme se

Od začátku sezony hlásí klub jediný cíl – opětovný návrat do Tipsport extraligy ledního hokeje. Tomu odpovídá i heslo Vrátíme se. Během sezony, zejména na různých bannerech a plakátech, používal klub i druhý slogan: Nikdy se nevzdáme! A právě tyto dvě hesla jsou určena letošnímu play-off. Na sociálních sítích - Facebook, Twitter, nebo Instagram proto označujte své příspěvky hashtegem #nikdysenevzdame a (nebo) #vratimese

Čtěte také:

DUKLA VSTUPUJE DO PLAY-OFF Z PRVNÍ POZICE. ÚVODNÍ PŘEKÁŽKOU V CESTĚ ZA NÁVRATEM BUDOU LITOMĚŘICE

V DIVÁCKÝCH SOUTĚŽÍCH NA PLAY-OFF BUDOU VYHRÁVAT MALÍ I VELCÍ DUKLÁCI

DO FANSHOPU A ESHOPU DUKLY MÍŘÍ PŘED PLAY-OFF NOVÁ KOLEKCE

VĚŘÍM, ŽE HESLO VRÁTÍME SE SPOLEČNĚ NAPLNÍME DO POSLEDNÍ KAPKY, ŘÍKÁ BEDŘICH ŠČERBAN

MÝM HOKEJOVÝM SNEM JE DOSTAT SE DO EXTRALIGY A ZAHRÁT SI JI, PROZRAZUJE JAN POHL

KOHO DOSTANEME, TOHO DOSTANEME. NÁŠ ÚKOL BUDE PŘES NĚJ PŘEJÍT, ŘÍKÁ DOMINIK HRNÍČKO PŘED PLAY-OFF

VŠICHNI JSME ZDRAVÍ A KLAPE NÁM TO, COŽ JE PŘED PLAY-OFF DOBRÉ, HLÁSÍ OBRÁNCE JAN HOLÝ