Soupeřem Dukly v boji o baráž bude Kladno. Využijte prodloužené doby předprodeje

12.03.2019 / KLUB

Semifinálové dvojice jsou kompletní. V rozhodujícím sedmém zápasu vyhrál Vsetín nad Prostějovem a rozhodl tak, že Dukla v semifinále vyzve Kladno. Jihlava začne sérii dvěma domácími zápasy. První z nich je na programu v pátek 15. března 2019 od 17:30, druhé utkání hned o den později od 18:20, jelikož ho vysílá přímým přenosem ČT sport. Vedení klubu předpokládá enormní zájem o vstupenky, prodlužuje se tak doba předprodeje vstupenek. Využijte proto všech možností, jak si lístek zakoupit:
Ticketportal: Vstupenky na první zápas a na druhý zápas.
Infocentrum: Předprodej na Infocentru Horáckého zimního stadionu bude probíhat ve středu a ve čtvrtek vždy od 16:00 do 19:30.
K dispozici je i automatická pokladna, ve které lze koupit vstupenky na stání (dospělí, dítě) na oba dva zápasy.
V platnosti zůstávají permanentky zakoupené na základní část+ play-off nebo permanentky celosezonní, a dále karty Partner, Press a VIP.

Vstupenky na semifinále

Oproti čtvrtfinále se cena vstupenek nemění, bez ohledu na soupeře, který přijede! Zůstává tedy stále 110 Kč na stání, 130 Kč na sezení. Děti do 130 cm jdou pak na stání za 30 Kč, sezení zůstává na stejné taxe, jakou mají dospělí.

Cena vstupenek Dukly na play-off je navíc nejlevnější z první čtyřky Chance Ligy. Levněji se dalo na čtvrtfinále play-off dostat pouze v Litoměřicích a Havířově. Klub tak cenovou politikou na vyřazovací boje vysílá jasný vzkaz fanouškům: „Z předních celků tabulky má Dukla nejlevnější vstupné na play-off. Levnější vstupenky pro čtvrtfinále měli jen v Litoměřicích a v Havířově. Cena na semifinále zůstane stejná, ať už budeme hrát proti Kladnu, Havířovu nebo Prostějovu. Chceme tím vyjít vstříc našim fanouškům, aby vytvořili týmu co největší podporu,“ sděluje jednatel klubu Bedřich Ščerban.

Prodloužená doba předprodeje na Infocentru HZS

Dukla prodlužuje předprodej na Infocentru Horáckého zimního stadionu z původní hodiny na tři a půl hodiny, a to na následující termíny:
Středa 13.3. od 16:00 do 19:30
Čtvrtek 14.3. od 16:00 do 19:30.

Na Infocentru Horáckého zimního stadionu je možné zakoupit všechny tři druhy vstupného (sezení, stání dospělí, stání dítě). Platba je možná pouze v hotovosti.

Předprodej na automatické pokladně HZS

Automatická pokladna, nacházející se před Infocentrem Horáckého zimního stadionu, funguje prakticky 24 hodin denně. V automatické pokladně lze zakoupit vstupenky na stání na první a druhý domácí zápas čtvrtfinále. Naráz je možné koupit až 10 vstupenek. Systém rozlišuje mezi dospělým a dětským vstupným a platba je možná pouze v hotovosti.
Upozorňujeme na nezbytnost přinést si odpovídající hotovost. Např. 200 Kč při ceně vstupenky 110 Kč, 300 Kč při dvou vstupenkách na stání za 220 Kč. Automatická pokladna neumí vracet za 1000 Kč při vstupence na stání za 110 Kč.

Automatická pokladna Horáckého zimního stadionu

Platnost permanentek

Po odehrání posledního domácího zápasu Dukly v základní části Chance Ligy vypršela platnost permanentek na základní část, které se před sezonou daly pořídit za 2690 Kč. V platnosti tak zůstávají dva typy permanentek: základní část + play off (3250 Kč) nebo na celou sezonu, zahrnující přípravu, základní část, play-off a případnou baráž (3900 Kč). V platnosti zůstávají i partnerské karty, VIP a Press karty.

Ticketportal

Přes prodejní síť Ticketportal je možné zakoupit nebo rezervovat vstupenky z pohodlí domova a prostřednictvím počítače. V nabídce je aktuálně první zápas semifinále a druhý semifinálový zápas.

Vzor vytištěné vstupenky zakoupené prostřednictvím Ticketportalu. Foto: Ticketportal

Vstupenky online na Ticketportalu

Infocentrum Horáckého zimního stadionu:

Plánek Horáckého zimního stadionu:

Nikdy se nevzdáme. Vrátíme se

Od začátku sezony hlásí klub jediný cíl – opětovný návrat do Tipsport extraligy ledního hokeje. Tomu odpovídá i heslo Vrátíme se. Během sezony, zejména na různých bannerech a plakátech, používal klub i druhý slogan: Nikdy se nevzdáme! A právě tyto dvě hesla jsou určena letošnímu play-off. Na sociálních sítích - Facebook, Twitter, nebo Instagram proto označujte své příspěvky hashtegem #nikdysenevzdame a (nebo) #vratimese

Čtěte také:

FANSHOP NABÍZÍ VEDLE NOVÉ KOLEKCE I TRIČKO S LOGEM PLAY-OFF

CHTĚL BYCH VYZVAT FANOUŠKY DUKLY, ABY NEVÁHALI A PŘIŠLI NÁS PODPOŘIT, ŘÍKÁ BEDŘICH ŠČERBAN

PROMOTÝM HITRÁDIA VYSOČINA BUDE PŘÍTOMEN PŘÍMO NA STADIONU. DIVÁKY ČEKÁ TAKÉ SOUTĚŽ

DUKLA JDE ZNOVU NA KLADNO. TRADIČNÍ TÝMY UTKAJÍ V PLAY-OFF POČTVRTÉ BĚHEM 16 LET