Pozvěte si maskota Dukly Ježka JD na narozeninovou oslavu!

24.04.2019 / JD MASKOT DUKLY

Hokejová sezona skončila pro Duklu již před měsícem, ale její maskot ježek JD vůbec nelení. Nedávno uklízel kolem Horáckého zimního stadionu v rámci akce Čistá Vysočina, spolu s Lukášem Sáblíkem pak jezdí dělat radost předškolákům. Ale to není vše. O velikonočním víkendu v rámci narozeninových oslav přišla řada i na variantu Star, tedy s hodinovou účastí maskota, který jedenáctiletému fanouškovi Dukly Kubovi z Telče přinesl vedle dárků i nefalšovaný dort!
Chcete maskota na narozeninové oslavě také? Kontaktujte nás na e-mailu deti@hcdukla.cz

„Maskot ježek JD nabírá na stále větší popularitě. Nadšení jsou z něj školáci i předškoláci, za kterými spolu s Lukášem Sáblíkem jezdí. Během zápasů Dukly je aktivní, snaží se navazovat kontakt s fanoušky, občas dokonce v rytmu pokřiků předstírá hru na kytaru. Prostě nezkazí žádnou legraci a stejné to je i na oslavách. Už byl i na oslavě čtyřicetin, ale většinou si jej zvou menší fanoušci. Pozvat si ho můžete kamkoliv - na firemní večírky, maturitní plesy, zábavy. JD rád splní každé přání,“ komentuje jeho aktivity Tomáš Lysý z marketingového oddělení klubu.

Dukla nabízí tři druhy aktivit maskota JD. Všechny zahrnují pohyb maskota v místě, fotografování, tanec s oslavencem a předání předem připravených dárků. Nejlevnější půlhodinová varianta zahrnuje i malou pozornost od Dukly. V rámci hodinové aktivity s sebou maskot doveze i dárkový balíček Dukly Jihlava. O velikonočním víkendu přijel maskot do Telče i s velkým dortem, kterou zahrnuje nejdražší nabídka. „Ježek JD se hned stal předmětem velkého zájmu, protože oslavenec měl přání, aby si s ním maskot na telčském náměstí zatancoval dvě písničky. Všichni se pořádně vydováděli, nakonec došlo i na malou soutěž - běh na 50 metrů maskota s oslavencem. Jedenáctiletý fanoušek Dukly Kuba, který slavil narozeniny, byl z JD tak nadšený, že se do maskota nakonec sám oblékl,“ usmívá se Tomáš Lysý.

AKTIVITY JD MASKOTA DUKLY NA NAROZENINÁCH, OSLAVÁCH, VEČÍRCÍCH:

Standard – 30 minut / 1.000,-Kč

Pohyb v místě, fotografování, tanec s oslavencem, předání předem připravených dárků + malý dárek od HC Dukla Jihlava (podpisová karta JD, puk, náramek či minidres).

Premium – 60 minut / 1.500,-Kč

Pohyb v místě, fotografování, tanec s oslavencem, předání předem připravených dárků + dárkového balíčku HC Dukla Jihlava (podpisová karta JD, puk, náramek, minidres nebo šála).

Star – 60 minut / 2.500,-Kč

Pohyb v místě, fotografování, tanec s oslavencem, dovádění s oslavenci + předání dortu HC Dukla a dárkového balíčku HC Dukla Jihlava (podpisová karta JD, puk, náramek, minidres nebo šála).


Upozornění:
Objednání je nutné minimálně 14 dnů před akcí. Uvádějte vždy Jméno a příjmení, adresu fakturační a adresu konání akce. Následně vám bude zaslána faktura, po jejímž uhrazení je účast maskota závazná.
V případě objednání akce méně než 14 dnů předem bude účtován příplatek 30%.
V případě zrušení akce po uhrazení faktury bude odečten storno poplatek ve výši 400,- Kč.