Čtvrtfinálová bitva Česka s Německem na velkoplošné obrazovce na Horáckém zimním stadionu! Přijďte fandit národnímu týmu!

22.05.2019 / Zdeněk Drla

83. mistrovství světa v ledním hokeji, které letos hostí Slovensko, vrcholí. Na programu jsou vyřazovací boje. Už není kam uhnout. Uspěješ? Jdeš do bojů o medaile. Prohraješ? Končíš! Česká hokejová reprezentace si zajistila postup do čtvrtfinále s předstihem, do posledních chvil ale svěřenci trenéra Miloše Říhy čekali na soupeře. Tím bude houževnatý tým Německa. Pokud nevyrazíte přímo do Bratislavy, kde se čtvrteční duel Česka s Německem odehraje, máte šanci fandit českému národnímu týmu na Horáckém zimním stadionu, kde pro Vás Dukla Jihlava ve spolupráci se Statutárním městem Jihlava a partnery klubu připravila velkoplošnou projekci tohoto veledůležitého čtvrtfinálového klání. Startujeme ve čtvrtek 23. května ve 20:15. Brány Horáckého zimního stadionu (vchod B1 z nádvoří mezi halami) se otevírají o hodinu dříve. Vstup je zdarma.

Hodinu před plánovaným startem čtvrtfinálové bitvy mezi Českem a Německem bude otevřen vchod B1 (plechová vrata z nádvoří mezi velkou a malou halou Horáckého zimního stadionu - pozn.aut.). Přijďte fandit českému národnímu týmu ve finální části světového šampionátu! Češi čekají na medaili z mistrovství světa už devět let a letos by to podle předpovědí expertů "mohlo cinknout". Přehraje parta hokejistů kolem kapitána Jakuba Voráčka houževnaté Němce?

Přijďte fandit!

Dukla Jihlava pro Vás ve spolupráci se Statutárním městem Jihlava a partnery klubu připravila velkoplošnou projekci čtvrtfinálového utkání mezi Českou republikou a Německem.

Zápas můžete sledovat na naší velkoplošné LED obrazovce, na kterou jste zvyklí při zápasech A-týmu Dukly Jihlava, a která během uplynulé sezony prošla zásadní renovací - nyní má vyšší rozlišení. Celý zápas pak můžete naživo prožít přímo z plochy Horáckého zimního stadionu, po které se během mistrovských zápasů prohánějí hráči A-týmu. K dispozici bude sezení přímo na ploše.

Připraveno bude pro Vás občerstvení od partnera Dukly Jihlava - společnosti Xanadu Catering, na čepu bude 10° Radegast za 30 Kč, dále Plzeň, v nabídce nebudou chybět ani další alko a nealko nápoje a tradiční pochutiny, které k hokejovému fandění patří - klobása a sekaná.

Pojďte fandit Čechům! Každý fanoušek je vítán.

Fandit můžete v národních barvách nebo v dresech svého oblíbeného týmu. "Očekáváme, že přijde spousta fandů v dukláckých dresech, přivítáme rádi i fanoušky dalších týmů z regionu. Během několika hodin, co jsme oznámili konání projekce, máme odezvu od fanoušků z řady měst Vysočiny, že by rádi dorazili. Klidně mohou přijet v dresech svých týmů. Tohle je mistrovství světa a tady jde klubová rivalita stranou, všichni fandíme českému národnímu týmu," říká jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban, který několik zápasů české reprezentace v základní skupině mistrovství světa sledoval naživo přímo na Zimním stadionu Ondreje Nepely v Bratislavě. "Naši letos hrají velice dobře, jsou produktivní, v zápasech padá hodně gólů," popisuje tažení Čechů světovým šampionátem Ščerban.

POZN.: Čas přenosu se ještě může změnit. Direktoriát turnaje rozhodne o časech čtvrtfinálových zápasů v noci na středu. Česká televize požadovala podle dostupných informací právě čas zápasu Česko - Německo ve 20:15.