Maskot JD se v létě nezastaví. Byl pozorovatelem na Olympiádě a navštívil školku ve Stříteži

19.06.2019 / Tomáš Lysý

Maskot Dukly Jihlava ježek JD byl pozorovatelem velkých Olympijských her pro malé návštěvníky Mateřské školy U dlouhé stěny v Jihlavě. Běh na 50 nebo 100 metrů, hod míčkem do dálky a skok dlouhý, takové bylo menu soutěžních disciplín. I když se všechny výkony měřily, počítaly a kontrolovaly, tak nejdůležitějším ukazovatelem bylo vzájemné povzbuzování a fandění. Výsledek nebyla tedy zlatá medaile, ale dobrá zábava.

Školku před nedávným časem výrazně v činnosti omezil požár a děti se musely na čas úplně odstěhovat. Dnešní den jim snad definitivně dal zapomenout a připravil je na blížící se prázdniny. Některé se k JDýmu hned hlásily a připomínaly focení na HZS v rámci zápasů Dukly. Některé byly trochu v šoku, protože tak velkého ježka ještě neviděly. Všechny ale společně nakonec skandovaly: „Nejlepší je Dukla!“ a “Ježek, ježek, ježek…!“

Foto: Petr Palovčík

Nadále platí, že si ježka JD můžete pozvat na jakoukoliv oslavu. Jihlavský maskot je vždy vítaným společníkem a nezkazí jakoukoliv zábavu. „Už byl i na oslavě čtyřicetin, ale většinou si jej zvou menší fanoušci. Jeden oslavenec byl z ježka tak nadšený, že se do něj sám oblékl. Pozvat si ho můžete kamkoliv - na firemní večírky, maturitní plesy, zábavy. JD rád splní každé přání,“ komentuje jeho aktivity Tomáš Lysý z marketingového oddělení klubu.

AKTIVITY JD MASKOTA DUKLY NA NAROZENINÁCH, OSLAVÁCH, VEČÍRCÍCH:

Standard – 30 minut / 1.000,-Kč

Pohyb v místě, fotografování, tanec s oslavencem, předání předem připravených dárků + malý dárek od HC Dukla Jihlava (podpisová karta JD, puk, náramek či minidres).

Premium – 60 minut / 1.500,-Kč

Pohyb v místě, fotografování, tanec s oslavencem, předání předem připravených dárků + dárkového balíčku HC Dukla Jihlava (podpisová karta JD, puk, náramek, minidres nebo šála).

Star – 60 minut / 2.500,-Kč

Pohyb v místě, fotografování, tanec s oslavencem, dovádění s oslavenci + předání dortu HC Dukla a dárkového balíčku HC Dukla Jihlava (podpisová karta JD, puk, náramek, minidres nebo šála).

Upozornění:
Objednání je nutné minimálně 14 dnů před akcí. Uvádějte vždy Jméno a příjmení, adresu fakturační a adresu konání akce. Následně vám bude zaslána faktura, po jejímž uhrazení je účast maskota závazná.
V případě objednání akce méně než 14 dnů předem bude účtován příplatek 30%.
V případě zrušení akce po uhrazení faktury bude odečten storno poplatek ve výši 400,- Kč.

Dukla Jihlava ve Stříteži

Další návštěva ve venkovské školce, ve Stříteži kousek za Jihlavou, proběhla v minulém týdnu. Opět na všechny čekalo seznámení s hokejovou výstrojí, možnost si jí obléct a vyzkoušet si pohyb v ní i střelecká soutěž. Brankářskou výzbroj si neoblékl jeden z hlavních aktérů těchto aktivit a dlouholetý gólman Dukly Lukáš Sáblík, ale jeden z běžných návštěvníků školky. Přiznal se, že hokej hraje, ale tradičně v hráčském poli. Všechny děti byly skvělé, ale malý duklácký útočník, co si na sebe výjimečně vzal brankářskou výzbroj, byl nepřekonatelný a po výměně stran maskotovi JDýmu zase sázel fíka za fíkem.

Jen tak dál hochu... Jen tak dál děti...

Chcete, aby JD maskot Dukly přijel i do vaší školky? Stačí kontaktovat organizátora těchto aktivit Lukáše Sáblíka na telefonním čísle 603 517 428 nebo na e-mailu sablo@mybox.cz. Při objednání berte, prosíme, v potaz dojezdovou vzdálenost.

Foto: Petr Palovčík