3:1
(0:1, 0:0, 3:0)

Nevydařená třetí třetina stála juniory porážku v přípravě na Kometě

13.08.2019

Jihlavští junioři vstoupili do dalšího přípravného zápasu dobře a na ledě Komety se rychle ujali vedení zásluhou Vítězslava Brože. Příznivý stav pro Duklu vydržel až do třetí třetiny, kdy Brňané dvakrát během krátkého časového sledu vstřelili dvě branky a jejich výhra byla pojištěna trefou do prázdné klece - 3:1. Juniorka Dukly tak má v přípravě bilanci dvou výher a dvou porážek.
13.08.2019 16:00, Přípravné zápasy juniorů - 0. kolo

HC Kometa Brno

3

HC Dukla Jihlava

Krejčí - Rašín, Nikolič, Trávník, Grauer, Smolko, Dvořák, Piskač, Křišta - Havel, Krajíček, Doležal - Fiala, Čermák, Kardoš (C) - Brož, Gergel, Pětník - Barák, Zadražil, Vyvial
1
Branky a nahrávky Jihlavy: Brož (Gergel, Pětník). Střely na branku: 25:20. Průběh utkání: 0:1, 3:1.

Ohlasy trenérů

Karel Nekvasil (HC Dukla Jihlava): Zápas s Kometou jsme začali lépe než se stejným soupeřem doma. Na začátku zápasu jsme se dostali do vedení, které jsme dvě třetiny drželi. Ačkoliv jsme po čtyřiceti minutách vedli 1:0, tak byla v naší hře spousta chyb, ale výsledkově i herně to bylo lepší. Do třetí třetiny jsme vstoupili tak, jak kdyby bylo po zápasu. Během pěti minut Kometa otočila stav na 1:2 a třetí gól jsme dostali při power-play, i když jsme jí sehráli docela dobře a měli v ní tři šance, kdy nám puk skákal po brankovišti. Bohužel jsme se nedostali pak do pásma, soupeř nám vzal puk a dal třetí gól. O výsledek až tak nejde, ale bohužel jsme zase nevydrželi hrát celý zápas to, co jsme chtěli. Půl zápasu nám to šlo, půl zápasu to bylo špatné, a tohle si kluci musí v hlavě srovnat.