1:3
(0:2, 1:0, 0:1)

Dorostenci Dukly vezou přípravné vítězství z ledu Sparty

29.08.2019

Dorostenci Dukly vstoupili do zápasu na ledě pražské Sparty výborně a v páté minutě se zásluhou Cyrila Valacha ujali vedení. Také konec třetiny Jihlavě vyšel, dvě minuty před jejím koncem zvyšoval vedení na 2:0 obránce Václav Macek. Pražané sice ve 24. minutě snížili, ovšem šlo o jedinou situaci, kdy musel gólman Dukly Maláč lovit puk z branky. Naopak ve třetí třetině opět navýšil jihlavský náskok na dvě branky obránce Matěj Vovsík a konečný výsledek tak byl pro červenožluté barvy příznivý - 3:1.
29.08.2019, Přípravné zápasy dorostu - 0. kolo

HC Sparta Praha

1

HC Dukla Jihlava

Maláč - Macek, Šabatka, Sapík, Vovsík, Vranka - Adam, Eremiáš, Zdarsa - Juřička, Melenovský, Nevšímal - Hrbek, Báťa, Valach
3
Branky a nahrávky Dukly: 5. Valach (Macek), 18. Macek (Adam), 45. Vovsík (Nevšímal). Střely na branku: 21:23. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:3.

Ohlasy trenérů

Štěpán Moravec (HC Dukla Jihlava): Hrálo se bojovné utkání se spoustou šancí na obou stranách. Místy nebyla viditelnost v hale ideální a tak situace na ledě připomínala hru na slepou bábu. Zvítězil produktivnější tým, kvalita byla na obou stranách srovnatelná.